Biludlejning Skive

Befinder du dig i Skive, og har du behov for at leje en bil, kan du finde biludlejning Skive på GoMore. Start med at gå ind på siden for biludlejning. Her kan du søge efter din lokation og få et overblik over biler i nærheden. Er bilen ikke tæt på dig, kan du søge efter biler med levering, der kan leveres til din lokation.

Lej bil Skive

Priserne for at leje bil i Skive afhænger meget af, hvilken bil du har brug for, og i hvor lang tid du har brug for den. Når du lejer bil på GoMore, lejer du af helt almindelige mennesker, der meget gerne vil dele deres bil med dig. Måske de ikke bruger deres bil så meget, og eller måske de kan dække nogle af deres udgifter ved at dele den med dig.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere