Billeje Bornholm

Skal du besøge Bornholm, måske på ferie eller en forlænget weekend, kan du leje en GoMore bil på solskinsøen. Er du på udkig efter billeje Bornholm, finder du her en masse forskellige biler, du kan leje i timer, dage eller uger. Du kan leje små biler eller større biler til hele familien, og du kan også leje en van, hvis du får brug for at flytte større ting.

De fleste biler på GoMore udlejes af privatpersoner, og det er ofte deres egne biler, som de gerne vil dele med dig, når de ikke bruger den. Der er derfor altid en rigtig person i den anden ende, der kan besvare dit spørgsmål. Måske de endda giver et godt lokalt tip til øens oplevelser eller gemte skatte.

Lej bil i Rønne eller andre bornholmske byer

Hvor skal du hen på Bornholm? Du kommer formentlig sejlende ind med færgen, og her kan det være naturligt at leje bil i Rønne. Det kan også være, at du skal leje bil i Gudhjem, Nexø, Allinge eller andre byer. Søger du på byen på vores biludlejningsside, får du et overblik over de biler, der er i nærheden af dig, og hvor langt de er fra dig.

Nem og billig biludlejning Bornholm

På GoMore finder du nem og billig billeje på Bornholm. Nogle af bilerne er nøglefrie, og det betyder, at du ikke behøves mødes med udlejeren men i stedet kan åbne og låse bilen med din GoMore-app. Det gør det en del mere fleksibelt og nemt. Mange af bilerne har også kvikbooking, og det betyder, at er de ledige, så kan du booke og hente med det samme. Det er smart, hvis du skal leje bil på Bornholm nu.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere