Billeje Mallorca - nemt, gode priser og med levering

Skal du på ferie på Mallorca? Mallorca er fantastisk mange måneder om året, og der er ikke noget som at opleve den smukke ø i bil. Især hvis du vil lidt ud af byerne eller rundt på øen. Så er en bil din ven for nem, hurtig og god transport.

Hvorfor skal du vælge at leje en bil på Mallorca gennem GoMore?

Du lejer som oftest af helt almindelige mennesker som dig og mig. Du får gode priser uden depositum, og du kan få bilen leveret til lufthavnen, hotellet eller hvor du ellers befinder dig. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen for at få en lejebil. Du kan booke det hele hjemmefra, og du skal ved de fleste af bilerne bare være fyldt 21 år.

Vigtig note: I Spanien hedder vi Amovens by GoMore, men vi er stadig den samme.

Biludlejning Mallorca med stort udvalg

Måske du har lejet en bil hos GoMore før, måske ikke. Uanset hvad skal du vide, at de fleste af bilerne på GoMore udlejes af helt almindelige mennesker, der gerne vil dele deres bil med dig. Måske deres bil står stille længere tid af gangen, og de derfor gerne vil tilbyde den som billeje Spanien. Fordi det er privatpersoner, så betyder det også, at der sidder en rigtig person i den anden ende. Det vil sige, at har du spørgsmål, brug for gode tips eller andet, så kan du skrive til ejeren. Du kan leje alt fra en lille bybil til dig og en partner, stationcar til hele familien, autocamper til længere eventyr og overnatning, cabriolet til vind i håret og meget andet. Alle biler lejes med forsikring og uden depositum.

Lej bil ved lufthavnen, i Palma eller et helt tredje sted

Uanset hvor i Spanien du skal hen, så kan du finde en GoMore-bil i nærheden. Gå ind på vores side med biludlejning og søg på din destination. Herefter kan du filtrere efter specifikke biltyper, udstyr eller andet, og så får du et overblik over biler i nærheden. Måske du ankommer til Palma de Mallorca lufthavn og har brug for en lejebil herfra til en eller to ugers ferie. Måske du skal leje en bil i Palma for en dagstur ud af byen eller måske du befinder dig andre steder på den smukke ø og har brug for en lejebil.

Billig billeje Mallorca og med levering

Når du lander efter en længere flyvetur, behøver du ikke gå mod et selskab i en lufthavn og stå i kø i varmen eller tage et stykke væk for at få din bil. Når du søger efter den bil, du vil leje, kan du nemlig filtrere efter levering, og det er virkelig populært på Mallorca. Så bliver bilen nemlig leveret og står klar uden for ankomsthallen. Alt det kan du aftale med ejeren af bilen. Mange af vores biler har også kvikbooking, og det betyder, at er bilen ledig i kalenderen, så kan du booke den med det samme. Du skal dermed ikke vente på bekræftelse.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere