Biludlejning Ballerup

Er du på udkig efter biludlejning Ballerup, så er du kommet til det rette sted. På GoMore kan du leje en bil i Ballerup og finde lige præcis den bil, der er tættest på dig eller passer bedst til dit behov. Det vil sige, at uanset om du bare er dig eller har venner og familie under armen, så er der en bil til dig og i nærheden. Kan du ikke finde en bil tæt på dig, kan du filtrere efter biler med levering. Her vil du få en oversigt over de biler, der kan leveres til dig.

Lej bil Ballerup

Der kan være mange grunde til, at du skal leje en bil. Måske du skal på tur ud af byen, måske du skal en tur i Ikea og har brug for noget at transportere dine ting i, eller måske du ikke ejer en bil men har brug for det engang imellem. Der er mange gode GoMore-folk i Ballerup og omegn, som vil dele din bil med dig.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere