Sådan virker biludlejning

Del bil med mennesker nær dig. Få mere ud af bilerne og hinanden.

Find en Nøglefri bil nær dig

Find en Nøglefri bil nær dig

Vælg bilen, som passer dig, der hvor du skal bruge den. Nøglefri biler kan låses op fra appen uden at mødes med ejeren.

Book bilen

Book bilen

Kvikbook den bil du vil leje eller send en anmodning til ejeren. Første gang du lejer, skal du uploade ID og information om dig selv for at blive godkendt.

Bliv godkendt som lejer
Lås bilen op med din telefon

Lås bilen op med din telefon

Vi giver dig bilens præcise lokation 30 minutter før lejeaftalen starter. Brug appen til at tjekke skader, bekræfte brændstofniveau og kilometertal og til at låse bilen op.

Aflever bilen

Aflever bilen

Aflever bilen tæt på hvor du hentede den. Tag billeder af bilens stand og bekræft brændstofniveau og kilometertal. Læg nøglen i bilen før du låser bilen med appen.

Anbefal ejeren

Anbefal ejeren

Anbefal bilen og fortæl andre GoMore medlemmer om din oplevelse.

Flere spørgsmål?

Hvordan fungerer betaling?

Alle betalinger håndteres online, og udlejer modtager først betaling 24 timer efter din lejeperiodes afslutning.

Hvad skal jeg gøre for at komme i gang?

For at have et sikkert fællesskab validerer vi grundigt kørekort og identitet på alle, før de lejer en bil på GoMore. Vi beder om forskellige fotos og dokumenter, herunder dit kørekort. Du kan blive valideret i forbindelse med booking af din første lejebil eller vælge at gøre det separat.

Hvad hvis der sker noget under udlejning?

Din billeje inkluderer vejhjælp samt skade- og ansvarsforsikring fra vores forsikringspartner Tryg. Det vil sige, at du er dækket, hvis uheldet er ude. Forsikringen har en selvrisiko på kr. 5.500, som du evt. kan vælge at reducere. Læs mere i vores forsikringsbetingelser.

Hvilke biler kan jeg leje?

GoMore har et stort udvalg af bilmærker og modeller. Vi har biler til ethvert formål, hvad end du har brug for en bil til et møde eller en ferie, en smart bil til en sjov eftermiddag, eller en varebil til at flytte med.