Biludlejning Køge

Hvis du er på udkig efter biludlejning Køge, så er du kommet til det rigtige sted. Det er super nemt at leje en bil på GoMore. Opret dig som medlem, find den bil du vil leje under biludlejning og anmod om at leje den. Du kan søge på din lokation og finde biler i nærheden af dig. Det kunne fx være Køge Station.

Vælger du en bil med GoMore Nøglefri, kan du låse den op med GoMore-appen på din telefon. Det betyder, at du ikke behøver mødes med udlejer. Du kan også vælge en bil med kvikbooking. Hvis den er ledig i kalenderen, bliver din anmodning accepteret med det samme. Det er smart, hvis du har travlt, eller hvis du på anden måde vil sørge for, at din bookinganmodning godkendes. Når din anmodning er godkendt, er du klar til at finde bilen og køre afsted. God tur!

Lej bil Køge

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har brug for biludlejning Køge. Måske du kommer med toget fra stationen og har brug for en bil videre derfra. Måske har du brug for en varevogn til at flytte større ting eller en bil til en tur ud af byen med familie eller venner. På GoMore kan du finde et stort udvalg af biler, til når du skal leje bil Køge.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere