Skal du til Nyborg, eller befinder du dig allerede i Nyborg og har brug for at leje en bil, så kan du finde den på GoMore. Her har vi en biludlejningsside, hvor vi kan søge på din specifikke destination og filtrere efter den type bil, du har brug for. Varevogn, bybil, station car fx. Herefter får du et overblik over alle de biler, du kan leje, og hvor de er placeret.

Billeje ved Nyborg Station

Kommer du med tog eller bus til Nyborg Station, kan du booke en af vores to biler, der er placeret på parkeringspladsen ved stationen. Bilerne er placeret der i samarbejde med DSB, og det skal hjælpe dig med at komme nemmere, grønnere og mere bekvemt frem til din slutdestination. Bilen booker du, som du normalt booker en bil, og du kan leje den, så længe du har brug for den. Måske du skal til et møde i Nyborg, skal besøge familie, skal på tur eller noget helt tredje.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere