Lej varevogn Odense

Står du på Fyn, fx i Odense, og har brug for at leje en varevogn, så kan du finde et stort udvalg her på GoMore. Med vores søgefunktion under biludlejning kan du selv vælge hvor og hvornår, du har brug for at leje en varevogn. Her får du et overblik over alle de varevogne, du kan leje indenfor det tidsrum, du har valgt. Her ser du også priser og kan læse om hver varevogn. Alle varevognene udlejes af private personer, og du vil derfor også kunne skrive med dem undervejs, skulle der opstå spørgsmål.

Lej en flyttebil Odense

Mange af vores vans bliver lejet, fordi lejeren skal flytte fra ét sted til en anden. Måske en lejlighed til en anden lejlighed, fra lejlighed til hus eller fra en anden by til en ny. Uanset hvad kan du leje en flyttebil i Odense, og det er en budgetvenlig måde at flytte på sammenlignet med at hyre et flyttefirma. Flere af varevognene kan indeholde en lille to-værelses lejlighed. Så afhængig af hvor meget du skal flytte, kan du gøre det over en enkelt eller et par gange.

Hvor lejer jeg en varebil i Odense?

Uanset hvor i Odense (eller omegn) du befinder dig, så kan du finde en varebil i nærheden. Det kunne være centralt i Odense C, ved City Campus, ved Skibhusene eller længere ude ved Højstrup, Næsby eller andet. Det kan også være, at du skal en tur i Ikea og har brug en større bil, der kan transportere større ting som sofa, reoler eller andet.

Billig og nem leje af varevogn

På GoMore finder du forskellige varevogne, du kan leje. Du får en god pris, og mange af dem er enten med kvikbooking eller er nøglefrie. Det vil sige, at du kan booke dem i løbet af få minutter - der skal ingen godkendelse af ejeren til. Er den fri i kalenderen, kan du leje den. Derudover kan du med vores Nøglefri-teknologi åbne og låse bilen med GoMore-appen, hvilket betyder, at du ikke skal mødes med udlejer for at udveksle nøgler. Det er super nemt. Vil du vide mere? Læs vores guide til at leje bil på GoMore.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere