Lej varevogn København

Er du på udkig efter at leje en varevogn i Hovedstaden, så kan du altid finde en på GoMore. Måske du skal flytte nogle ting eller en tur i Ikea og har brug for en kassevogn, der har mere plads end en almindelig bil. På GoMore kan du altid søge efter lokation, dato og tidspunkt, og så vil du få vist en oversigt over de varevogne, der er i nærheden af dig. Prøv at søge her.

Hvor kan jeg leje en varevogn i København?

Uanset hvor du befinder dig i København, kan du finde en varevogn i nærheden. Det gælder både den indre del af København som Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg og [Indre By] men også længere ude på Amager, Valby, Sydhavnen, Vanløse og Brønshøj. Mange af varevognene på GoMore har Nøglefri installeret, hvilket betyder, at de kan låses op og i med GoMore-appen. Det betyder, at du ikke behøver mødes med ejeren af bilen men bare kan dukke op og nemt låse bilen op med få klik.

Lej en flyttebil i København

Mange af de medlemmer der lejer en varevogn på GoMore, lejer den som flyttebil. Måske du skal flytte fra en del af København til en anden eller lidt længere ud af byen. Måske du gerne vil gøre det på en mere budgetvenlig måde end at hyre et flyttefirma, gøre det selv. Det kan du sagtens med GoMore, og det er endda en billig måde at gøre det på. Det kan også være, at du skal en tur i Ikea og har brug for plads til noget større som en sofa, et skab eller andet. Her er en varevogn perfekt. Flere varevogne kan have, hvad der svarer til en lille 2 værelses lejlighed i én omgang. Har du en større lejlighed eller flere ting, kan du måske køre 2-3 gange frem og tilbage afhængig af størrelse.

Hvad koster det at leje varebil i København?

Prisen på lejen afhænger af, hvor og på hvilket tidspunkt du gerne vil leje og så selvfølgelig hvor mange timer. Som et eksempel kan du leje en varevogn en hverdag i 6 timer for 300-400 kr. I weekenden koster det lidt mere men ikke meget. Hvis du så tager et par venner under armen, er det en budgetvenlig flytning.

Lej billigt varevogn København

På GoMore kan du hurtigt og nemt finde en varevogn, du kan leje. Mange af vores varevogne har kvikbooking, hvilket betyder, at du ikke skal vente på, at ejeren accepterer. Er den fri, kan du booke den med det samme. Er du ude i god tid, kan du også sagtens booke til flere måneder i forvejen.

Husk at du altid er velkommen til at skrive til os på support@gomore.dk, hvis du har spørgsmål. Husk også at downloade GoMore-appeni Apple Store eller Google Play, hvor du nemt kan booke og holde øje med dine bookinger.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere