Lej varevogn Aarhus

På Gomore kan du leje en varevogn i Aarhus. Uanset om du har brug for den til at flytte fra et hjem til et andet, til at transportere større ting eller noget helt tredje, så kan du finde lige præcis den varevogn, der passer dig. Søger du under biludlejning, kan du vælge præcis lokation, dato og tid og finde ledige varevogne i nærheden af dig. I Aarhus og i resten af Danmark. Størstedelen af bilerne på GoMore er ejet af privatpersoner, der gerne vil dele deres bil med dig. Sådan får vi skabt en grønnere måde at have bil på og skaber et delesamfund.

Hvor kan jeg leje en varevogn i Aarhus?

Er du på udkig efter at leje en varevogn i Aarhus, så kan du finde den på GoMore. Uanset hvor du befinder dig i smilets by. Måske du er i Aarhus C, i centrum og har brug for en varevogn. Det kan også være, at du er i Aarhus V, Risskov, Åbyhøj, Trøjborg, Frederiksbjerg, Christiansbjerg eller lidt længere ude som Brendstrup, Viby eller ved Skejby. Vil du tjekke, om der er en varevogn i nærheden af dig, kan du altid bruge vores søgemuligheder i appen eller på gomore.dk.

Lej flyttebil Aarhus

Er du i Aarhus og har brug for en flyttebil, har vi et udvalg af varevogne, der er perfekte til at flytte i. Det er derudover også en billig måde at flytte på sammenlignet med at hyre flyttemænd. Tag nogle venner under armen, og så er du hurtigt og budgetvenligt flyttet fra ét sted til et andet. Flere af varevognene kan rumme en lille to-værelses lejlighed, og er dit sted større, skal du måske køre en gang eller to mere. Du kan eksempelvis leje en flyttebil en hel dag for 500-600 kr., og skal du fx kun bruge den 4-6 timer, koster den 300-400 kr. Skal du kun bruge den en time eller to, kommer de længere ned i pris.

Lej en varebil nemt og hurtigt

Mange af varevognene på GoMore kan lejes nemt og hurtigt. Mange af dem har nemlig aktiveret både Nøglefri og Kvikbooking. Nøglefri er en teknologi, der gør, at bilen kan låses op med GoMore-appen ved få klik, i stedet for at du skal mødes med ejeren for overlevering af nøgler. Dermed bliver det en del nemmere at leje en bil. Kvikbooking betyder, at ejeren af bilen har slået til, at du kan booke bilen med det samme. Det vil sige, at de ikke skal godkende, om bilen kan lejes. Er den fri i kalenderen, kan du booke og hente bilen med det samme. Det er smart, hvis du skal bruge en varevogn hurtigt.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere