Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Erhvervsudlejning af biler Rapporter skader og ekstraomkostninger som erhvervsudlejer på GoMore

Rapporter skader og ekstraomkostninger som erhvervsudlejer på GoMore

Som erhvervsudlejer på GoMore, er det vigtigt at forstå hvordan du rapporterer skader og ekstraomkostninger, der opstår under udlejningen. Denne guide giver dig en oversigt over, hvordan du håndterer disse situationer effektivt.

Bøder og afgifter

Trafik- og parkeringsbøder

 • Ansvar: Alle parkeringsbøder, fartbøder, vejafgifter og lignende afgifter, der påløber i lejeperioden, er lejerens ansvar.

 • Rapporteringsproces: Når du modtager en bøde eller afgift, skal du betale den med det samme og derefter rapportere udgiften under den udfyldte lejeaftale på GoMore. Rapporter ekstraomkostninger og upload et foto af udgiften samt en kvittering for betalingen. Denne dokumentation er nødvendig for, at GoMore kan debitere lejeren. Bemærk, at lejeren ikke kan opkræves for eventuelle gebyrer for sen betaling, der måtte være blevet tilføjet.

Kilometer- og brændstofjusteringer

Uoverensstemmelser i aflæsninger

 • Hvis du mener, at der er en uoverensstemmelse i de registrerede kilometer eller brændstofniveauer, skal du kommunikere dette til GoMore Support ved at rapportere ekstraomkostninger under den udfyldte lejeaftale. Dette sikrer, at GoMore kan justere afgifterne og overføre det korrekte beløb til din konto, når lejeren har betalt. Vores app og Nøglefri-teknologi understøtter brændstofaflæsningen så præcist som muligt, men i nogle biler kan det forekomme, at aflæsningen ikke altid 100 % nøjagtig på grund af tekniske begrænsninger i bilen.

Rapporter nye skader

Regelmæssige tjek af køretøjet

 • Tjek ofte: Det anbefales, at du inspicerer og gennemgår dit køretøj for skader ofte. Hvis du finder nye skader, som du mener er forårsaget af lejeren, og som ikke blev rapporteret på tidspunktet for tilbagelevering af bilen, skal du rapportere dette til GoMore Support inden for 48 timer.

 • Sådan rapporterer du: Du kan rapportere en ny skade ved at klikke på "Anmeld skade" under den udfyldte lejeaftale eller i afsnittet "Skader og anmeldelser". For biler, der ikke er Nøglefri, skal du dokumentere nye skader sammen med lejeren, når bilen tilbageleveres, og sikre, at det er inkluderet i lejekontrakten.

Eksisterende skader

 • Opdater din bilprofil: Husk at opdatere din bilprofil på GoMore med eventuelle eksisterende skader og også tilføje nye skader, hvis de opstår.

Ved at følge disse retningslinjer sikrer du, at alle nødvendige oplysninger rapporteres og dokumenteres nøjagtigt, hvilket beskytter dine interesser og sikrer god oplevelse for dine lejere på GoMore.

Forstå dine gebyrer: Hvad erhvervsudlejere får på GoMore

Som erhvervsudlejer på GoMore undrer du dig måske over, hvad du helt præcist får til gengæld for de gebyrer, du betaler. Her er en oversigt over de tjenester og fordele, som gebyrerne dækker, og som sikrer, at du får mest muligt ud af at bruge vores platform.

Markedsføring og kontakt med lejere

Synlighed og rækkevidde

 • Gratis bilprofil: Det koster ikke noget at oprette profiler på GoMore. Du kan angive så mange biler, som du ønsker, uden begrænsninger eller ekstraomkostninger.

 • Markedsføringsekspertise: GoMore bruger avancerede markedsføringsstrategier til at sikre, at dine biler får synlighed og når ud til et bredt publikum af potentielle lejere.

Finansiel håndtering

Strømlinede transaktioner

 • Betalingsproces: GoMore håndterer alle aspekter af betalingstransaktioner mellem dig og dine lejere, hvilket sikrer en sikker og problemfri proces.

Support og sikkerhed

Dedikeret assistance

 • Support: Adgang til GoMore Support, herunder en dedikeret service til erhvervsudlejere, som kan hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte støde på.

 • Screening af lejere: Alle nye lejere bliver grundigt screenet og skal fremvise digitalt ID, verificeret kørekort, telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger, før de kan leje en bil. Denne proces øger sikkerheden og tilliden på platformen.

Administration af yderligere gebyrer

Håndtering og assistance

 • Håndtering af ekstra gebyrer: GoMore håndterer eventuelle ekstra gebyrer, der måtte opstå, fx for overkørte kilometer eller særlige krav til rengøring.

 • Support til skadesanmeldelser: Der ydes også assistance til skadesanmeldelser. GoMore hjælper med at vurdere skaden og lette opkrævningen af eventuelle selvrisici fra lejerne, hvis det kan bevises, at skaden er sket under udlejningen.

Alt i alt

De gebyrer, du betaler til GoMore som erhvervsudlejer, geninvesteres i at give en sikker og effektiv udlejningsoplevelse for dig og dine lejere og dækker bl.a. markedsføring af dine biler, håndtering af transaktioner og løbende support. På den måde sparer du tid og ressourcer på administration og får hjælp til at tiltrække og fastholde en pålidelig lejerbase.

Fandt du, hvad du skulle bruge?