Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Leasing GoMore Leasing Kan jeg udleje min leasingbil gennem GoMore?

Kan jeg udleje min leasingbil gennem GoMore?

Lej din leasingbil ud og reducer dine omkostninger

Hos GoMore er det muligt at udleje din leasingbil, når du ikke selv bruger den, så du kan konvertere inaktiv biltid til en mulighed for at tjene ekstra penge. På den måde kan du få dækket nogle af dine månedlige biludgifter og samtidig hjælper du mennesker i dit nabolag og bidrager til en mere hensigtsmæssig brug af eksisterende ressourcer.

Hvordan fungerer det?

Hvis du oplever, at din bil står ubrugt hen i længere perioder, kan du oprette den på GoMore og leje den ud til andre medlemmer. Det er både nemt og sikkert fordi du får:

  1. Specialiseret udlejningsforsikring: Hver gang din bil udlejes gennem GoMore, er den beskyttet af vores specialiserede udlejningsforsikring, der sikrer ro i sindet for både dig og dine lejere.

  2. Fuld kontrol: Du har fuld kontrol over, hvornår og af hvem din bil bliver lejet. Du kan indstille tilgængeligheden i henhold til dine præferencer.

  3. Verificerede lejere: Alle potentielle lejere skal gennemgå en identitets- og kørekortkontrol før deres første leje på GoMore, hvilket sikrer, at din bil er i sikre hænder.

  4. GoMore Nøglefri: Mange af de leasede køretøjer på GoMore er Nøglefri fordi det giver en øget fleksibilitet og typisk også flere udlejninger. Med GoMore Nøglefri-teknologien installeret i din leasingbil kan lejere åbne og låse den ved hjælp af GoMore-appen. På den måde er der ikke behov for fysisk nøgleudveksling og udlejningsoplevelsen bliver nem og fleksibel.

Bemærk, at du kun må udleje en leasingbil, hvis bilen er leaset gennem GoMore. Leasingbiler, der er leaset gennem andre leasingselskaber, må ikke udlejes via vores platform.

Fandt du, hvad du skulle bruge?