Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til lejere Retningslinjer for at aflevere en bil i ren stand

Retningslinjer for at aflevere en bil i ren stand

At tilbagelevere en bil i ren stand er både god kutyme og samtidig også et krav, når du lejer bil gennem GoMore. Bilen skal tilbageleveres i samme stand, som du hentede den.

En bil, som tilbageleveres ren, er både klar til den næste lejer og hjælper samtidig også med at opretholde den gode oplevelse både for udlejere og lejere på GoMore.

Forventninger til renlighed

Når du lejer gennem GoMore, forventes det, at du tilbageleverer bilen i samme stand, som den var, da du hentede den. Forventningerne inkluderer:

 • Indvending renlighed: Fjern alle personlige genstande, affald og snavs fra bilens interiør. Tør overflader af og støvsug gulve og sæder, hvis det er nødvendigt.

 • Udvendig renlighed: Det udvendige skal være fri for mudder og snavs. Selv om det ikke altid er nødvendigt med en komplet bilvask, skal du sørge for, at bilen ser præsentabel ud og er i samme stand, som da du hentede den.

Undgå ekstra gebyrer

Hvis du ikke afleverer bilen i samme stand stand, som da du modtog den, kan det resultere i ekstra gebyrer:

Rengøringsgebyr: Hvis bilen kræver mere end den sædvanlige vedligeholdelse eller en grundig rengøring, fordi den blev tilbageleveret meget snavset, kan du blive opkrævet et rengøringsgebyr, der dækker en professionel rengøring, som er beskrevet i vores lejebetingelser.

Tips til at opretholde renligheden

 1. Opbevar rengøringsartikler i bilen: Det er nyttigt at have grundlæggende rengøringsartikler som papirhåndklæder, vand og engangsposer til at håndtere eventuelt spild eller affald i løbet af din lejeperiode.

 2. Brug bilmåtter: Sørg for at bruge bilmåtter, især i dårligt vejr, for at undgå at tilsmudse gulvtæppet med mudder eller vand.

 3. Spis med omtanke: Prøv at undgå at spise inde i bilen eller vælg mad- og drikkevarer, der er mindre tilbøjelige til at efterlade rester.

 4. Rygning: Husk, at det er forbudt at ryge i bilen, da lugten sætter sig og kan medføre snavs i kabinen.

Særlige hensyn til kæledyr

Hvis kæledyr er tilladt i bilen:

 • Brug tæpper eller transportkasser: Beskyt sæderne mod dyrehår og snavs ved at bruge tæpper eller transportkasser.

 • Rengør efter kæledyr: Sørg for, at bilen er grundigt rengjort for kæledyrshår og andet snavs, før du afleverer den tilbage.

 • Udlejer skal godkende: Bemærk, at kæledyr kun er tilladt i biler, hvor udlejeren har tilladt kæledyr i sin bil. I tvivlstilfælde skal du altid spørge udlejeren, om det er i orden at have et kæledyr med i bilen.

Endelig inspektion

Før du afleverer bilen, skal du foretage en endelig inspektion:

 • Tjek for personlige ejendele: Sørg for, at alle dine ejendele er fjernet.

 • Sidste øjebliks oprydning: Brug et øjeblik på at rydde op eller fjerne affald.

 • Tag billeder: Dokumentér bilens tilstand, når du afleverer den, som bevis på, at den er ren.

Ved at overholde disse retningslinjer for renlighed hjælper du med at sikre en behagelig og respektfuld oplevelse for alle medlemmer på GoMore.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at række ud til GoMore Support via hjemmesiden eller appen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?