Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Lejeforsikring og skader Hvad skal man gøre, hvis lejebilen ikke kan køre ved afhentning?

Hvad skal man gøre, hvis lejebilen ikke kan køre ved afhentning?

Hvis du mod forventning erfarer, at en bil, som du har lejet på GoMore, ved lejens begyndelse ikke kan køres på grund af mekaniske problemer eller andet, skal du gøre følgende for at håndtere situationen:

Første trin

 1. Kontakt udlejeren: Informer straks udlejeren om problemet. Kontaktoplysningerne finder du i din lejekontrakt og i GoMore-appen.

 2. Dokumenter bilens stand: Tag billeder eller optag video, der viser bilens stand og eventuelle specifikke problemer, der forhindrer den i at køre. Denne dokumentation er vigtig for at verificere situationen.

Kontakt GoMore Support

 • Hvis du ikke kan løse problemet direkte med udlejeren, skal du kontakte GoMore Support for at få yderligere hjælp. Det kan du gøre via appen eller hjemmesiden.

 • Giv detaljer: Forklar situationen og videregiv den dokumentation, du har indsamlet, fx fotos, video eller en beskrivelse af de mekaniske problemer.

Alternative muligheder for billeje

 • Erstatningsbil: GoMore Support hjælper med at finde en erstatningsbil til dig hurtigst muligt, hvis det er nødvendigt. Ellers hjælper vi med at aflyse lejen, så du kan leje en anden bil efter eget valg.

 • Aflysning og tilbagebetaling: Hvis der ikke er en erstatningsbil tilgængelig, og bilen ikke kan bruges, hjælper GoMore med at aflyse lejen. Du vil være berettiget til fuld refusion af allerede betalte gebyrer.

Registrering af eksisterende skader i lejekontrakten

Når du lejer en bil gennem GoMore, skal både lejere og udlejere sikre, at bilens stand er tilstrækkelig dokumenteret for at undgå uenigheder eller misforståelser. Her kan du se, hvordan eksisterende skader skal registreres i lejekontrakten i GoMore-appen:

For udlejere

 • Dokumentér før udlejning: Før du udlejer din bil på GoMore, skal du dokumentere alle eksisterende skader. Dette inkluderer at tage fotos og angive beskrivelser af hver skade.

 • Registrér eksisterende skader på din bilprofil: Eksisterende skader skal tydeligt noteres i lejekontrakten i appen, før lejen starter. Dette gøres på din bilprofil.

 • Opdater efter behov: Hvis der opstår nye skader, eller hvis tidligere skader forværres, skal du opdatere kontrakten i overensstemmelse hermed inden næste udlejning.

For lejere

 • Gennemgå kontrakten: Når du modtager bilen, skal du gennemgå lejekontrakten omhyggeligt i appen for at sikre, at alle eksisterende skader er anført. Sammenlign bilens faktiske stand med den dokumentation, som udlejeren har angivet.

 • Rapporter uoverensstemmelser: Hvis du opdager skader, der ikke er beskrevet i lejekontrakten under udleveringen, skal du sørge for, at de bliver føjet til lejekontrakten, før du starter din leje ved afhentning.

Tilstrækkelig og klar dokumentation

At angive tilstrækkelig og klar dokumentation for eksisterende skader i lejekontrakten er vigtig for at:

 • Beskytte alle parter: Det sikrer, at lejere ikke holdes ansvarlige for skader, de ikke har forårsaget, og at udlejere kan kræve erstatning for eventuelle nye skader.

 • Forebygge uenigheder: Klar dokumentation hjælper med at forebygge uenigheder om skader, der kan have været til stede, før lejen startede.

 • Opretholde tillid: Gennemsigtighed i rapporteringen af skader fremmer tilliden mellem udlejere og lejere, hvilket bidrager til en mere positiv lejeoplevelse for alle på GoMore.

Fandt du, hvad du skulle bruge?