Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Generelt Betalinger og tilbagebetalinger Sådan betaler du for en leje

Sådan betaler du for en leje

Når du betaler for din leje på GoMore sker det i en sikker proces. Her kan du se, hvordan du gennemfører din betaling:

1. Vælg din betalingsmetode

Når du lejer, bliver du bedt om at vælge en betalingsmetode. GoMore accepterer forskellige former for betaling for at imødekomme dine præferencer. Sørg for at dine betalingsoplysninger er opdaterede og korrekte for at undgå forsinkelser.

2. Sikker betalingsproces

Når du har valgt din betalingsmetode og indtastet dine oplysninger, vil din betaling blive behandlet i et sikkert miljø. GoMore bruger industristandardiserede sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine oplysninger og sikre din transaktion.

3. Bekræftelse

Når din betaling er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på hjemmesiden eller i appen, afhængigt af, hvor du har foretaget din booking. Du får også en bekræftelse på e-mail til den adresse, der er tilknyttet din GoMore-konto.

Vigtigt

Bemærk, at alle betalinger på GoMore skal foretages via vores platform. Betaling uden om platformen er ikke tilladt og kan føre til suspendering af kontoen.

Tips til en problemfri betalingsproces

  • Tjek dine kortoplysninger: Sørg for, at dine kortoplysninger er indtastet korrekt, og at der er tilstrækkelige midler til rådighed på dit kort.

  • Brug en opdateret browser eller app: For at få den bedste oplevelse skal du sørge for at bruge den nyeste version af GoMore-appen eller en opdateret webbrowser.

  • Aktiver notifikationer: Sørg for at slå notifikationer til via e-mail eller app for at modtage øjeblikkelige opdateringer om din betalingsstatus.

Hvis du støder på problemer under din betalingsproces, kan du læse Hjælp til betalingsfejl for at få tips til fejlfinding eller kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?