Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Kom godt i gang som udlejer på GoMore

Kom godt i gang som udlejer på GoMore

Velkommen til GoMore. Uanset om du ønsker at udleje din egen bil eller administrere flere biler som erhvervsudlejer, er her alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang.

Trin 1: Opret din konto

Først skal du tilmelde dig og oprette en konto på GoMore. Du skal angive nogle grundlæggende oplysninger om dig selv og bekræfte din identitet. Dette trin sikrer, at alle transaktioner på vores platform er sikre og troværdige.

Trin 2: Opret din profil

Klargør din bil

Sørg for, at din bil er ren, velholdt og opfylder kravene til køretøjer på GoMore.

Opret din bil til udlejning

Log ind på din GoMore-konto og vælg 'Udlej din bil'. Du skal angive oplysninger om din bil fx mærke, model, årgang og udstyr og tage fotos i høj kvalitet. Angiv lejeprisen og bilens tilgængelighed i kalenderen. Vær så tydelig og detaljeret i din beskrivelse som muligt for at tiltrække lejere.

Trin 3: Overvej GoMore Nøglefri (valgfrit)

Hvad er GoMore Nøglefri?

GoMore Nøglefri er en teknologi, der gør det muligt for lejere at låse bilen op og i direkte via appen, hvilket muliggør helt kontaktløs udlejning. Denne funktion er ikke kun praktisk, den er også populær og åbner op for flere udlejninger.

Sådan sættes GoMore Nøglefri op

Hvis du er interesseret i at tilføje GoMore Nøglefri til din bil, kan du tilvælge det, når du opretter en bil på GoMore. GoMore Support kontakter dig herefter og igangsætter installationsprocessen.

Trin 4: Administrer dine udlejninger

Når din bil er oprettet, vil du begynde at modtage lejeanmodninger. Du kan administrere disse anmodninger via din GoMore-konto, hvor du både kan acceptere og afvise anmodninger. Husk altid at holde din kalender opdateret, så lejere ved, hvornår din bil er ledig.

Trin 5: Overdragelse og nøgleudveksling

Hvis ikke din bil er Nøglefri, skal du aftale et mødested for overdragelse og nøgleudveksling med lejer. Benyt lejligheden til at kontrollere lejerens kørekort, gennemgå bilens funktioner og dokumentere dens tilstand. Ved Nøglefri udlejning skal du sørge for, at bilens placering er nøjagtigt angivet, så lejeren kan finde den og låse den op via vores app.

Start som erhvervsudlejer på GoMore

Hvis du planlægger at udleje flere biler eller administrere en flåde, kan du her se, hvordan du kommer i gang som erhvervsudlejer:

Registrer virksomhed

Angiv, at du opretter en bil som erhvervsudlejer, når du opretter din bilprofil. Du kan angive flere biler under din virksomhedskonto. Sørg for, at hvert køretøj overholder de standarder, der forventes for erhvervsudlejning, herunder passende erhvervsforsikring.

Administrer udlejninger og drift

Brug din GoMore-konto til at administrere udlejninger, indtjening og koordinere flere køretøjer effektivt. Overvej at bruge GoMore Nøglefri, så lejere kan åbne bilen via vores app, så du ikke selv behøver at være til stede ved afhentning og tilbagelevering.

Forsikring

Sørg for at alle dine køretøjer er dækket af din egen erhvervsudlejningsforsikring, som bør omfatte ansvar, kasko og vejhjælp.

Alt i alt

Det er nemt at udleje din bil på GoMore. Uanset om du udlejer din egen bil eller administrerer flere biler, giver GoMore dig de værktøjer og den støtte, du har behov for undervejs. GoMore Support står altid klar til at hjælpe dig, så du får mest muligt ud af din biludlejningsoplevelse.

Fandt du, hvad du skulle bruge?