Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Generelt Konto Kom godt i gang på GoMore

Kom godt i gang på GoMore

Velkommen til GoMore!

GoMore er en platform, der forbinder mennesker og faciliterer deling af biler. Når vi deler biler med hinanden, har færre mennesker behov for at eje en bil selv, hvilket resulterer i, at færre biler optager plads i byerne.

Det er enkelt, godt for lokalmiljøet og en god måde at komme i kontakt med andre på. Hvis du er ny på vores platform, kan du her se, hvordan du nemt bliver medlem.

Opret din profil

Start din GoMore-rejse ved at klikke på det runde ikon i øverste højre hjørne af vores hjemmeside eller app og følg anvisningerne.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside eller ved at bruge vores app, som kan downloades til iOS- og Android-enheder. Du kan oprette din profil ved hjælp af en e-mailadresse, Google-, Facebook- eller Apple-id.

Det er gratis at oprette en profil - du betaler kun, når du bruger vores tjenester.

Bekræft dine oplysninger

For at sikre de bedste vilkår for et tillidsfuldt fællesskab bedes du bekræfte din e-mail og dit telefonnummer, når du tilmelder dig. Dette trin er vigtigt for at holde vores platform sikker for alle.

Oplev vores platform

Når du er oprettet, skal du huske at:

For lejere: Tjek vores lejebiler, filtrer lige præcis efter dine behov og find den perfekte bil til din næste tur.

For udlejere: Opret din bilannonce og giv forskellige oplysninger om din bil, for at begynde at udleje og tjene penge. Vores platform gør det nemt at administrere bookinger, betalinger og at komme i kontakt med lejere.

For samkørsel: Se efter ledige lift eller tilbyd et lift, hvis du har ledige pladser på din tur. Det er en god måde at dele omkostninger på og møde nye mennesker.

Book og kør

Når du har fundet den rigtige bil eller det rigtige lift, kan du fortsætte med at booke ved hjælp af vores bookingsystem på hjemmesiden eller i appen. Vi sørger for, at alle transaktioner er sikre og nemme at håndtere.

Del din oplevelse

Efter din rejse kan du hjælpe andre lejere ved at bedømme din oplevelse. Din anmeldelse bidrager til at forbedre fællesskabet på platformen, så andre ved, hvad de kan forvente.

Kender du GoMore Leasing?

GoMore Leasing er en smart og økonomisk måde at have bil på. Med lave månedlige leasingydelser, der inkluderer forsikring og service, er GoMore leasing et godt valg, hvis du foretrækker ikke at eje en bil - og så må du tilmed udleje bilen, når du ikke selv bruger den og dermed nedbringe din månedlige leasingydelse. Med GoMore Leasing får du følgende fordele:

Lej den ud: Når du ikke selv bruger bilen, kan du leje den ud på GoMore og reducere dine udgifter.

Miljøvenlig: Ved at dele din leasede bil hjælper du med at gøre bedre brug af planetens ressourcer.

All-inclusive: Du får en lav månedlig betaling, der er inklusiv forsikring og service.

Nyd din rejse med GoMore

Fandt du, hvad du skulle bruge?