Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Krav til udlejningsbiler på tværs af lande

Krav til udlejningsbiler på tværs af lande

Når du opretter en bil til udlejning på GoMore, skal visse standarder opfyldes for at sikre, at alle køretøjer, der stilles til rådighed, er sikre, pålidelige og opfylder gældende lovkrav. Nedenfor finder du generelle og specifikke krav til biler, der udlejes på GoMore også udenfor Danmark:

Generelle krav til biler

  • Bilens alder: Biler må ikke være ældre end et vist antal år, hvilket varierer fra marked til marked.

  • Stand: Bilen skal være i god mekanisk stand uden kritiske problemer, der kan påvirke sikkerheden eller køreegenskaberne.

  • Forsikring: Bilen skal være forsikret med en gyldig ansvars- og kaskoforsikring, der opfylder eller overgår minimumskravene i det land, hvor bilen er indregistreret.

  • Indregistrering: Alle biler skal være lovligt indregistreret og have en gyldig teknisk attest, hvis det er relevant.

  • Renlighed: Bilerne skal være rene indvendigt og udvendigt, når de overdrages til lejeren.

Specifikt udstyr

  • Sikkerhedsudstyr: Bilerne skal være udstyret med al lovpligtig sikkerhedsudstyr, fx et gyldigt sæt dæk, der passer til årstiden, en førstehjælpskasse og en sikkerhedstrekant.

  • Funktionalitet: Alle væsentlige funktioner i bilen, fx bremser, lys, horn og sikkerhedsseler, skal være fuldt funktionsdygtige.

Dokumentation

  • Lejekontrakt: Udlejere skal bruge GoMore-lejekontrakten, der er tilgængelig i GoMore-appen, til at dokumentere bilens stand ved lejens start og afslutning.

  • Fotos: Vi anbefaler at indsende nye fotos af bilen fra forskellige vinkler for at give et nøjagtigt billede af den aktuelle stand og eventuelle tidligere skader.

Landespecifikke krav til bilen

Hvert land kan have yderligere specifikke krav baseret på lokale love og forsikringsbetingelser. Vi råder udlejere til at gøre sig bekendte med disse krav for at sikre overholdelse af gældende krav og forsikringsdækning. Hvis en bil ikke opfylder kravene, er den ikke dækket af GoMores udlejningsforsikring og må ikke udlejes på GoMore.

For detaljerede oplysninger om hvert enkelt land, besøg venligst de respektive links nedenfor:

Med disse krav opfyldt, sikrer vi, at bilerne på GoMore understøtter en sikker og behagelig lejeoplevelse og at de opfylder de standarder, som vores fællesskab forventer. Desuden sikrer du, at din bil er dækket af vores udlejningsforsikring under udlejningen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at imødekomme kravene, er du velkommen til at kontakte GoMore Support via hjemmesiden eller appen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?