Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Forbedr din udlejningsoplevelse med GoMore Nøglefri

Forbedr din udlejningsoplevelse med GoMore Nøglefri

Forbedr din udlejningsoplevelse med GoMore Nøglefri

Hvis du lejer din bil ud på GoMore kan du forbedre processen med GoMore Nøglefri. Denne innovative teknologi gør det muligt for lejere at hente og aflevere din bil uden din fysiske tilstedeværelse. Her er alt, hvad du behøver at vide om GoMore Nøglefri.

Hvad er GoMore Nøglefri?

GoMore Nøglefri er en teknologiløsning, der integreres med GoMore-appen, så bilen kan åbnes og låses via appen uden fysisk nøgleudveksling mellem udlejer og lejer. Biler, der er udstyret med GoMore Nøglefri, er markeret med et grønt låseikon i appen.

Hovedfunktioner:

  • Automatisk godkendelse af anmodninger: Med kvikbooking aktiveret kan lejeres anmodninger godkendes automatisk, hvilket giver mulighed for afhentning med kort varsel.

  • Selvbetjent afhentning og tilbagelevering: Lejere kan selv hente og tilbagelevere bilen. De skal dokumentere bilens stand, brændstofniveau og kilometerstand ved starten og slutningen af lejen.

Mulighed GoMore Nøglefri

Kan jeg få GoMore Nøglefri installeret i min bil?

  • Kompatibilitet: Din bil skal være kompatibel med Nøglefri-teknologien og opfylde GoMore's betingelser for udlejningsbiler. De fleste moderne køretøjer er kompatible med denne teknologi.

  • Betingelser: Din bil skal være i god stand, opfylde sikkerhedsstandarderne og være færre end et vist antal år gammel for at være kvalificeret. Kontakt GoMore Support for at få mere at vide.

Priser for GoMore Nøglefri

Abonnementsomkostninger

  • Månedligt gebyr: GoMore Nøglefri betales over et abonnement til en fast månedlig pris. Dette gebyr starter fra den dag, Nøglefri-enheden er installeret. Kontakt GoMore Support for at få mere at vide.

  • Installation og vedligeholdelse: GoMore dækker omkostningerne ved installation og afmontering af enheden. Der er ingen forhåndsomkostninger til installation af udstyret.

Fordele ved GoMore Nøglefri

  • Øget udlejning: Biler med GoMore Nøglefri bliver i gennemsnit udlejet oftere på grund af den øgede fleksibilitet og bekvemmelighed, GoMore Nøglefri giver.

  • Langtidsbrug: Du kan beholde Nøglefri-enheden i din bil, så længe du ønsker det, forudsat at abonnementet opretholdes. Hvis du beslutter dig for at sælge din bil, eller hvis den bliver totalskadet, skal enheden returneres til GoMore.

Alt i alt

GoMore Nøglefri er designet til at gøre biludlejning mere fleksibelt og attraktivt for både udlejere og lejere. Hvis du er interesseret i GoMore Nøglefri, så er du velkommen til at kontakte GoMore Support via hjemmesiden eller appen.

Fandt du, hvad du skulle bruge?