Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Leasing GoMore Leasing Inkluderede kilometer for leasingbiler på GoMore

Inkluderede kilometer for leasingbiler på GoMore

Mulighed for at tilpasse årlige kilometer

Det er afgørende at vælge det rigtige antal kilometer til din leasingaftale, da det kan have stor indflydelse på din leasingoplevelse og dine omkostninger. Hos GoMore tilbyder vi fleksible kilometermuligheder, der imødekommer forskellige kørselsbehov og præferencer.

Sådan vælger du dit årlige antal kilometer

  • Muligheder for kilometertal: Når du leaser en bil gennem GoMore, kan du vælge mellem en bred vifte af inkluderede kilometer, typisk fra 15.000 kilometer til 35.000 kilometer om året. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at skræddersy din leasingaftale i forhold til, hvor meget du kører om året.

  • Planer, der kan tilpasses: Under bestillingsprocessen har du mulighed for at justere antallet af kilometer, så det passer til dit kørselsbehov. Den månedlige leasingpris vil blive justeret baseret på det antal kilometer, du vælger, hvilket giver gennemsigtighed og kontrol over dine leasingomkostninger.

  • Kilometerforbrug: Der er ikke noget krav om, at du skal fordele dine kilometer jævnt over hver måned eller hvert år af din leasingperiode. Du har fuld frihed til at bruge kilometerne hen over hele leasingperioden.

Kilometer under udlejning

  • Inkluderet i den samlede kørsel: Alle kilometer, der køres af lejere i løbet af en lejeperiode, er inkluderet i dine samlede kilometer på din leasingaftale. Hvis du planlægger at udleje din leasingbil, råder vi dig derfor til at øge antallet af kilometer, der er inkluderet i din leasingaftale, for at dække alle kilometer, der køres under udlejningen.

Hvad hvis jeg køre mere end det, der er inkluderet?

  • Overkørte kilometer: Hvis du overskrider det forudbestemte antal kilometer i din leasingaftale, vil det overskydende beløb blive afregnet, når du afleverer bilen. Specifikke omkostninger for overkørte kilometer er tydeligt beskrevet i leasingtilbuddet og i din leasingaftale, så der ikke er overraskelser ved afslutningen af din leasingperiode.

Alt i alt

Fleksibilitet i antal inkluderede kilometer er blot én af de mange fordele ved at vælge en leasingaftale med GoMore. Uanset om du kører lidt eller meget, tilbyder GoMore muligheder, der kan imødekomme dine behov. Hvis du har spørgsmål til, hvordan årlige kilometer fungerer eller har brug for hjælp til at vælge den rigtige plan, er {site_name} Support altid klar til at hjælpe.

Fandt du, hvad du skulle bruge?