Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til lejere Levering af lejebil

Levering af lejebil

For mange lejere kan bekvemmeligheden ved at få lejebilen leveret direkte til et specifikt sted efter eget valg, fx til en lufthavn, en hjemmeadresse eller et andet specificeret sted, forbedre lejeoplevelsen. Her er, hvad du har behov for at vide om den leveringsservice, der tilbydes på GoMore.

Fordele ved levering

 1. Bekvemmelighed: Afhent og tilbagelever bilen et sted, der passer til dine rejseplaner, fx direkte i lufthavnen eller på dit overnatningssted.

 2. Tidsbesparende: Spring afhentningsprocessen over og kør direkte til dine destinationer.

 3. Forbedret oplevelse: Nyd en fleksibel rejse, som især er fordelagtig i forbindelse med forretningsrejser eller ferier.

Sådan fungerer levering

 • Tilbud fra udlejer: Udlejer kan vælge at tilbyde levering og afhentning af sit køretøj. Denne mulighed er normalt fremhævet i bilprofilen på GoMore.

 • Lokationer: Levering kan ske til forskellige lokationer, fx lufthavne, din hjemmeadresse eller andre specifikke steder, der er aftalt med udlejeren.

 • Tilbagelevering af bilen: Bilen skal afleveres samme sted, som den blev leveret, medmindre andet er aftalt med udlejeren.

Book en bil med levering

 1. Vælg din bil: Når du søger efter biler på GoMore, kan du filtrere efter biler, der kan leveres.

 2. Angiv leveringsoplysninger: Under bookingprocessen skal du angive det ønskede leveringssted. Bekræft alle detaljer med udlejer, herunder tid og sted.

 3. Bekræft tilgængelighed: Sørg for, at udlejer bekræfter, at bilen kan leveres og afhentes de ønskede steder og tidspunkter.

Levering med GoMore Nøglefri

Hvis du vælger en bil med GoMore Nøglefri:

 • Parkering nær leveringsstedet: Udlejer parkerer bilen ved det aftalte leveringssted.

 • App-adgang: Du kan låse bilen op og få adgang til den ved hjælp af GoMore-appen, hvilket giver en endnu mere fleksibel og bekvem start på din leje.

Leveringsomkostninger

 • Udlejer fastsætter sine leveringsgebyrer, som dækker både levering og afhentning af bilen. Disse gebyrer vil være inkluderet i den lejepris, der vises på bilprofilen.

 • Nogle udlejere tilbyder gratis levering, hvis leveringsstedet ligger tæt på bilens hjemmeadresse.

Hvad du kan forvente

Ved levering skal du inspicere bilen grundigt og tage billeder til dokumentation. Sørg for at kommunikere eventuelle problemer direkte med udlejer, før du kører afsted. Når du tilbageleverer bilen, skal du sørge for at bringe den tilbage til det aftalte sted og gennemføre alle procedurer for afslutning af lejen som anvist af udlejer.

Ved at benytte dig af leveringstjenesten på GoMore strømliner du din lejeoplevelse, hvilket gør dine rejser mere fleksible og behagelige.

Fandt du, hvad du skulle bruge?