Lej varevogn Vejle

På GoMore kan du leje alle slags biler. Det gælder også lej varevogn i Vejle. Uanset hvor du befinder dig i Vejle, er der en varevogn i nærheden. Måske du er i centrum ved Nørremarken eller Mølholm eller måske lidt længere ude ved Bredballe, Grejs, Jerlev eller en anden by i eller ved Vejle. På GoMore kan du skrive din præcise lokation og filtrere efter den bil, du skal bruge, hvorefter du får et overblik over de biler i nærheden af dig.

Er der ikke en varevogn lige rundt om hjørnet, tilbyder nogle ejere at levere deres varevogn til din lokation.

Skal du flytte i Vejle? Lej en flyttebil billigt

Er du på udkig efter en billig måde at flytte i og omkring Vejle, så kan du altid leje en varevogn på GoMore og bruge den som flyttebil. Det kan være dyrt at leje flyttemænd, men lejer du selv vognen og står for resten, så er det en budgetvenlig måde at flytte på.

Sådan flytter du nemt og billigt

Skal du fra et sted til et andet, kommer her et forslag til, hvordan du gør det nemt og billigt. Lej først en varevogn gennem GoMore. Læg en god plan, tag et par venner under armen og hjælp hinanden med et fylde varevognen og køre frem og tilbage. Sådan kan du nemt spare et par tusinde kroner.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere