Lej varevogn

Hos GoMore kan du leje en varevogn, og der er mange at vælge imellem. Vi har altid et stort udvalg, og der er næsten altid en bil i nærheden af dig. Uanset hvor i landet du er. Mange af de varevogne du kan leje på GoMore er nøglefrie, og det betyder, at du kan låse bilen op med din app, og at du ikke behøver mødes med udlejer. Mange af varebilerne har også kvikbooking, så du kan leje og finde en bil i løbet af få minutter.

Lej en varebil i hele Danmark

Uanset hvor du befinder du i landet, kan du leje en varebil på GoMore. Især i de store byer som København, Århus, Odense og Aalborg kan du finde en varevogn i dit nabolag. Når du betaler for lejen, får du både forsikring og et antal kilometer inklusive. Vi har også GoMore i Sverige, så du kan leje en varevogn, hvis du fx skal fra Sverige til Danmark.

Lej flyttebil

Mange mennesker lejer en varevogn, når de skal flytte fra et sted til et andet. På GoMore kan du leje din flyttebil til din næste flytning. Bilerne kan oftest fyldes godt op, så du eksempelvis kan flytte en lille lejlighed med to værelser på 1-2 gange. Du vælger selv, hvor mange timer eller dage du har brug for den, og finder du undervejs ud af, at du har brug for et par timer mere, kan du anmode om at forlænge lejen.

Hvor meget det koster at at leje en varevogn?

Prisen for at leje en varevogn afhænger af, hvornår og hvor lang tid du skal bruge den. Skal du eksempelvis leje den i 6 timer, burde du kunne finde en varevogn til under 400 kr. Er det kun 3 timer, burde du kunne finde den til under 300 kr. På GoMore.dk kan du under biludlejning filtrere efter varevogne, notere hvornår du skal bruge den og i hvilken by, og så får du et udvalg af varevogne til udlejning. Her kan du også se priser.

Hvor kan jeg leje en kassevogn?

Du kan leje en kassevogn i hele Danmark. Og det er uanset om du er i København, Århus, Odense og Aalborg, Roskilde eller et andet sted på Sjælland, Fyn eller Jylland. Du kan finde lige den kassebil, der passer dig. Uanset om du skal leje en lille varevogn eller en stor kassebil, så kan du finde den hos GoMore.

Hvad der er specielt ved vores varevogne er, at de udlejes af rigtige mennesker. Mennesker i dit nabolag, der gerne vil dele deres bil med dig, når de ikke bruger den. Det vil også sige, at har du problemer eller spørgsmål til din leje, så er ejeren ikke langt væk med en privatbesked, og vores kundeservice hos GoMore sidder også klar alle hverdage, hvis du skulle få brug for det. Læs her mere om hvordan biludlejning med GoMore fungerer.

Lej en van til Ikea

Vi kender det godt selv. Måske du skal flytte og indrette en ny lejlighed, eller måske du bare har brug for noget til dit hjem og skal en tur i Ikea. Det er sjældent, at det kan være i en almindelig bil, og derfor kan det være smart at leje en van til Ikea. Så kan man købe alt på en gang og have plads til det hele. Alle varevogne på GoMore kan bruges til en tur til Ikea, til at hente en sofa eller andre store ting.

Billig udlejning af varevogn - et par timer eller flere dage

Uanset om du skal flytte noget fra et sted til et andet og kun har brug for en varevogn i en time eller to, eller du skal flytte en hel lejlighed og har brug for flere timer, en dag eller flere dage, så kan du lej varevogn på GoMore. Har du spørgsmål, kan du altid tjekke vores vidensdatabase, og ellers sidder vi altid klar på mail support@gomore.dk eller telefon 89 88 99 01 alle hverdage mellem kl. 9-12 og 13-17.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere