Lej varevogn Kolding

Måske du er endt på denne side, fordi du er på udkig efter at leje en varevogn Kolding. Måske du har brug for en lidt større bil, end den du har derhjemme, eller måske du bare har brug for en bil i det hele taget.

På GoMore kan du leje varevogne i nærheden af privatpersoner, der gerne vil dele deres bil med dig, når de ikke selv bruger den. Og er du på udkig efter noget andet end varevogne, så kan du også leje autocampere, bybiler, stationcars og meget andet. Gå ind på vores side med biludlejning, vælg den bil du har brug for samt din lokation og bliv præsenteret for et udvalg af eksempelvis varevogne i Kolding.

Lej en flyttebil Kolding

Skal du flytte til eller fra Kolding eller måske fra ét sted i Kolding til et andet, kan du også leje en varevogn som en flyttebil. Det passer især godt til dig, der gerne vil flytte lidt mere budgetvenligt. Lej en varevogn, tag et par venner under armen og flyt det hele hurtigt og effektivt.

Nemt og billigt

Uanset hvad du skal bruge en varevogn i Kolding til, så kan du finde en til dit behov. Nogle af bilerne har Nøglefri, så du kan åbne og låse den med GoMore-appen, og andre kræver, at du mødes med ejeren. Måske de til gengæld giver et godt tip - til bilen, til byen eller hvad du nu er nysgerrig på.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere