GoMore Leasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

  • Udlej bilen på GoMore og reducer dine udgifter
  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service
  • Forskellige kontraktlængder til alle behov

Privatleasing af nye biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 25.000 km pr. år

Perfekt løsning for mig som selvstændig, der har brug for at køre til møder dagligt. GoMore Leasing er en billig måde at have helt ny bil på, da jeg lejer den ud i de perioder, hvor jeg ikke selv bruger den.

Simon, 32 år, bor i København
Medlem siden 2014

Spørgsmål og svar

Hav bil i den sæson som passer dig og korttidslease fra 1 til 6 måneder. Aftalerne er inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift.

"Det fleksible valg": Du vælger en bilkategori fremfor en bestemt bilmodel. Du kan beholde bilen i 1 til 4 måneder med mulighed for forlængelse. Efter 30 dage kan aftalen opsiges med kun 1 dags varsel, eller ændrer dit behov sig, har du mulighed for at skifte bilkategori, hvilket gør, at fleksibiliteten er i top.

"Det faste valg": Du vælger en specifik bilmodel og har bilen i 4 eller 6 måneder. Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Gennem GoMore har du mulighed for at lease brugte biler. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige GoMore leasingkoncept - forskellen er blot, at bilerne har været leaset ud før, og at du hverken betaler udbetaling eller depositum. Bilerne er klargjorte, men kan fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den. Under udlejning er din bil forsikret af Tryg.

Den månedlige leasingydelse er inkl. forsikring og service.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 2.900 kr.
Udlejning 6 dage x 300 kr. = 1.800 kr.
Samlet udgift pr. måned = 1.100 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud. Husk at du skal betale skat af din indtægt ved udlejning af bil. Du kan dog trække dine udgifter i forbindelse med lejen fra. Læs mere om skat ved udlejning af bil her.

På GoMore kan du lease bil fra 1 måned til 36 måneder. Leasingperioden afhænger af om du ønsker at lease en ny eller brugt bil eller korttidslease.

Leasing af nye biler: Ved leasing af en ny bil tilbyder vi fleksible 12-36 måneders aftaler med depositum eller udbetaling.

Leasing af brugte biler: Ved leasing af brugte biler tilbyder vi fleksible 12-36 måneders aftaler. Ved leasing af en brugt bil er der hverken udbetaling eller depositum.

Korttidsleasing: Ved korttidsleasing tilbyder vi 2 typer aftaler. "Det fleksible valg", som vil være en 1-4 måneders aftale på en bilkategori og "Det faste valg", som vil være en fast 4 måneders aftale på en bestemt model.

Der er som udgangspunkt 25.000 kilometer/år inkluderet i leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore. Evt. overkørte kilometer afregnes ved aflevering af bilen.

Ved bestilling er der mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, hvilket vil ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Anhængertræk er en tilvalgmulighed på udvalgte modeller. Du kan se tilvalgsmuligheder på de enkelte modeller under “Næste”.

Tilkøbet af anhængertræk vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden.

Service og forsikring er inkluderet i leasingaftalen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 5.000 pr. skade.

På nogle leasingtilbud forekommer der et forsikringstillæg på +300 DKK/måned, hvis du ikke kan dokumentere 3 års skadefri kørsel fra tidligere bilejerskab/leasingaftale. På flere GoMore biler betaler du ikke forsikringstillæg trods manglende anciennitet. Skriv til leasing@gomore.dk, hvis du vil vide mere.

På flere tilbud er afleveringsforsikring inkluderet i prisen. Afleveringsforsikringen dækker mindre skader ved tilbagelevering. Du er dækket for op til i alt DKK 25.000 uafhængigt af antallet af skader. Hver skade må maksimalt koste DKK 5.000. Du har kun én selvrisiko på i alt DKK 5.000.

Et eksempel på forsikringspolicen kan tilsendes per mail ved henvendelse til GoMore support på leasing@gomore.dk.

Når bilen lejes ud igennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg.

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til bestilling” ud for tilbuddet. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til vores samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartner kontakter dig herefter per mail med henblik på at lave en kreditvurdering inden din bestilling kan godkendes endeligt. For at kreditgodkende dig skal vores samarbejdspartner have adgang til enten årsopgørelse, lønsedler eller skattemappe samt sikre sig, at du ikke er registreret i RKI.

Når du er blevet godkendt, modtager du en kontrakt på mail eller i e-boks. Så snart vores samarbejdspartner har modtaget den underskrevne kontrakt fra dig og modtaget depositum eller udbetaling, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig afhentningsdato.

Udlej din leasingbil uden du er tilstede og få dækket nogle af dine udgifter. Med GoMore Nøglefri får du flere udlejninger, meget nemmere. Du bestemmer, hvornår din bil kan lejes og af hvem.

Lejer afhenter og afleverer din bil uden din hjælp. Lejer dokumenterer bilens stand ved at tage billeder af bilen. Brændstofniveau og kilometerstand bliver automatisk aflæst af vores app.

Mange af vores leasingbiler kan leveres med Nøglefri teknologi præ-installeret. Autoriserede mekanikere installerer teknologien i din bil. Det gør det muligt at åbne og låse bilen fra GoMore app'en. GoMore betaler for installationen. Du betaler 200 kr./måned, som tjenes ind på én dags udlejning.

Få besked om dette og lignende tilbud

Få besked om nye tilbud

Jeg vil gerne have besked, når denne eller lignende modeller er på lager.

Leasing nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage leasingnyhedsbreve med tilbud udviklet sammen med GoMores leasing- og forsikringspartnere. Jeg vil specielt gerne høre om følgende typer biler:

Du kan framelde dig via link i bunden af e-mailen eller ved at kontakte support@gomore.dk Læs mere om vores privatlivspolitik her.