Populær lige nu

Peugeot 108

12-24 måneder · Brugt (årgang 2017)
  • 0 kr. i udbetaling
  • Inkl. forsikring og service
  • 24.000 km inkluderet pr. år
I alt pr. måned: DKK 2.600
Se tilbud

Forsikring og service inkluderet

Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter.

Fleksible kontrakter

Vi tilbyder både korte og lange kontrakter.

Lej bilen ud

Lej bilen ud på GoMore og gør det endnu billigere.

Privatleasing af nye biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 24.000 km pr. år

Fordele ved leasing af ny bil

  • Spritnye biler direkte fra fabrikken
  • Det nyeste inden for sikkerhed og brændstoføkonomi
  • Bredt udvalg til gode priser

Jeg cykler til arbejde i hverdagene, men bruger bilen i weekender og til ferier. I gennemsnit får jeg dækket over halvdelen af min leasingudgift ved at leje den ud på GoMore.

Beate, 55 år, bor i Holte
Medlem siden 2013

I tvivl om noget?

Hav bil i den sæson som passer dig og korttidslease fra 1 til 4 måneder. Aftalerne er inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift.

"Det fleksible valg": Du vælger en bilkategori fremfor en bestemt bilmodel. Du kan beholde bilen i 1 til 4 måneder med mulighed for forlængelse. Efter 30 dage kan aftalen opsiges med kun 1 dags varsel, eller ændrer dit behov sig, har du mulighed for at skifte bilkategori, hvilket gør, at fleksibiliteten er i top.

"Det faste valg": Du vælger en specifik bilmodel og har bilen i 4 måneder. Bilen er helt ny og kan leveres i løbet af 5 hverdage.

Gennem GoMore har du mulighed for at lease brugte biler, også kendt som releasing. Bilerne er 12-18 måneder gamle. Bilerne er klargjorte, men vil fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen. Når du leaser en brugt bil igennem GoMore, opnår du de samme fordele, som hvis du leaser en ny bil. Priserne er inkl. 24.000 km årlig kørsel, forsikring og service. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige GoMore leasingkoncept – den eneste forskel er, at bilerne har været leaset ud før.

Bilerne kan leveres i løbet af 14 dage fra leasingaftalen er underskrevet. For spørgsmål kontakt gerne vores Leasing Team på leasing@gomore.dk og 71995880.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den.

Den månedlige leasingydelse er inkl. forsikring og service.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 2.900 kr.
Udlejning 6 dage x 300 kr. = 1.800 kr.
Samlet udgift pr. måned = 1.100 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud. Husk at du skal betale skat af din indtægt ved udlejning af bil. Du kan dog trække dine udgifter i forbindelse med lejen fra. Læs mere om skat ved udlejning af bil her.

Du har mulighed for at lease en bil i en måned eller mere. Vi tilbyder både korte aftaler på 1-4 måneder og længere aftaler på 12-24 måneder - nogle med mulighed for forlængelse, hvis du bliver rigtig glad for bilen. Du kan kontakte GoMore på leasing@gomore.dk, hvis du er interesseret i at forlænge.

Når leasingperioden udløber vil du blive tilbudt at lease en ny bil på attraktive vilkår. Vi kontakter dig typisk 6-8 uger før leasingperiodens udløb med information om aftalens ophør eller bestilling af ny bil.

Der er som udgangspunkt 24.000 kilometer inkluderet i leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore. Evt. overkørte kilometer afregnes ved aflevering af bilen.

Ved bestilling er der oftest mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, hvilket vil ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Anhængertræk er en tilvalgmulighed på udvalgte modeller. Du kan se tilvalgsmuligheder på de enkelte modeller under “Tilvalg og bestilling”.

Tilkøbet af anhængertræk vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden.

Service og forsikring er inkluderet i leasingaftalen. Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring og har en selvrisiko på DKK 5.000 pr. skade.

Kan du ikke dokumentere 3 års skadefri kørsel, betegnes du ikke som elitebilist og vil skulle betale et forsikringstillæg på +300 DKK/ måned. På udvalgte modeller betaler du ikke forsikringstillæg, trods manglende anciennitet. Skriv til leasing@gomore.dk, hvis du vil vide mere.

Et eksempel på forsikringspolicen kan tilsendes per mail ved henvendelse til GoMore support på support@gomore.dk.

Når bilen lejes ud igennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg.

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Bestil bil” ud for tilbuddet. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til leasingselskabet.

Vores samarbejdspartner kontakter dig herefter per mail med henblik på at lave en kreditvurdering inden din bestilling kan godkendes endeligt. For at kreditgodkende dig skal leasingselskabet have adgang til dine skatteinformationer og sikre sig, at du ikke er registreret i RKI.

Når du er blevet godkendt, modtager du kontrakten per mail, som skal underskrives og sendes retur. Så snart leasingselskabet har modtaget den underskrevne kontrakt og modtaget depositum eller udbetaling, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig afhentningsdato for hvor og hvornår, du kan hente bilen.

×

Få besked om dette tilbud Få besked om nye tilbud

Leasing nyhedsbrev

Du bliver også skrevet op til vores generelle leasing nyhedsbrev. Er du interesseret i nogle bestemte biltyper?

Din browser er forældet

Opdatér din browser for at se websitet korrekt Opdatér min browser nu

×