Populær lige nu

Ford C-MAX Titanium

12 måneder
  • 0 kr. i udbetaling
  • Inkl. forsikring og service
  • 24.000 km inkluderet pr. år
I alt pr. måned: DKK 3.800
Se tilbud

Forsikring og service inkluderet

Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter.

Fleksible kontrakter

Vi tilbyder både 12, 12-24 og 12-36 måneders kontrakter.

Lej bilen ud

Gør din leasing endnu billigere ved at leje bilen ud på GoMore.

Jeg cykler til arbejde i hverdagene, men bruger bilen i weekender og til ferier. I gennemsnit får jeg dækket over halvdelen af min leasingudgift ved at leje den ud på GoMore.

Beate, 55 år, bor i Holte
Medlem siden 2013

I tvivl om noget?

  • Tjek vidensbasen
  • Skriv til os på leasing@gomore.dk
  • Ring til os på  71 99 58 80
  • Telefonen er åben: Mandag – torsdag kl. 10-12 og kl. 13-20. Fredag kl. 10-12 og kl. 13-18

Gennem GoMore har du mulighed for at lease brugte biler, også kendt som releasing. Bilerne har kørt maks. 25.000 km og er 12-18 måneder gamle. Bilerne er klargjorte, men vil fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen. Når du leaser en brugt bil igennem GoMore, opnår du de samme fordele, som hvis du leaser en ny bil. Priserne er inkl. 24.000 km årlig kørsel, forsikring og service. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige GoMore leasingkoncept – den eneste forskel er, at bilerne har været leaset ud før.

Bilerne kan leveres i løbet af 5 hverdage fra leasingaftalen er underskrevet og depositum er indbetalt. For spørgsmål kontakt gerne vores Leasing Team på leasing@gomore.dk og 71995880.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den.

Den månedlige leasingydelse er inkl. forsikring og service.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 2.900 kr.
Udlejning 6 dage x 300 kr. = 1.800 kr.
Samlet udgift pr. måned = 1.100 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud. Husk at du skal betale skat af din indtægt ved udlejning af bil. Du kan dog trække dine udgifter i forbindelse med lejen fra. Læs mere om skat ved udlejning af bil her.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige leasingperioder igennem GoMore.

Du kan enten vælge en 12 måneders leasingaftale, hvor bilen skal afleveres efter 12 måneder, en 12-24 måneders aftale, hvor du selv kan bestemme, hvor lang tid du ønsker at beholde bilen - minimum 12 måneder og maks 24 måneder, eller du kan vælge en 12-36 måneders leasingaftale, hvor du selv kan bestemme, hvor lang tid du vil beholde din bil – minimum 12 måneder og maks 36 måneder. Det er ikke muligt at lease en bil i en kortere periode end 12 måneder.

Når leasingperioden udløber vil du blive tilbudt at lease en ny bil på attraktive vilkår. Leasingselskabet kontakter dig ca. 6 uger før leasingperiodens udløb mht. om du er interesseret i at lease en ny bil efter leasingaftalens ophør.

Der er som udgangspunkt 24.000 kilometer inkluderet i leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore. Evt. overkørte kilometer afregnes med en sats på 0,80 kr. pr. kilometer og modregnes i bilens depositum ved tilbagelevering.

Ved bestilling af en 12-24 eller 12-36 måneders leasingaftale er der mulighed for at vælge imellem henholdsvis 14.000, 19.000, 24.000, 29.000 eller 34.000 inkluderede kilometer pr. år igennem leasingperioden. Denne justering vil ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Der er forskellige muligheder for at få anhængertræk på din GoMore leasingbil.

Ved en 12-36 måneders leasingaftale vil der være mulighed for at få leveret din bil med fast anhængertræk. Tilkøbet af dette vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden. Tillægget afhænger af det enkelte bilmærke og den pågældende bilmodel.

Ved en 12-24 måneders leasingaftale er det ikke muligt at få din leasingbil leveret med anhængertræk. Har du alligevel brug for et, er du dog velkommen til selv at montere dette efter aftale og godkendelse overfor vores leasingpartner Jyske Finans. Du vil i så fald selv skulle dække alle omkostninger, og bilen vil her skulle tilbageleveres med anhængertrækket monteret.

Ved en 12 måneders leasingaftale er det ikke muligt at få din leasingbil leveret med anhængertræk. Har du alligevel brug for et, er du dog velkommen til selv at sørge for det. Du vil i så fald skulle dække alle omkostninger selv. Vælger du at få afmonteret anhængertrækket inden tilbageleveringen, vil du hæfte for eventuelle skader herved.

I leasingperioden er din bil forsikret via ALD Automotive, GF Forsikring eller Codan Forsikring. Forsikringen omfatter ansvar og kasko og har en selvrisiko på DKK 5.000 pr. skade.

Betalingen af forsikringen er inkluderet i den månedlige leasingydelse, såfremt du kan dokumentere 3 års skadefri kørsel. Hvis du ikke kan dokumentere 3 års skadefri kørsel, betegnes du ikke som elitebilist og vil skulle betale et forsikringstillæg på DKK 300 pr. måned.

Et eksempel på forsikringspolicen kan tilsendes per mail ved henvendelse til GoMore support på support@gomore.dk.

Når bilen lejes ud igennem GoMore, bortfalder denne forsikring og bilen vil under lejeperioden i stedet være forsikret igennem GoMores forsikring Protector Forsikring.

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Bestil bil” ud for tilbuddet. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til leasingselskabet.

Leasingselskabet kontakter dig herefter per mail med henblik på at lave en kreditvurdering af dig inden din bestilling kan godkendes endeligt. For at kreditgodkende dig skal leasingselskabet have adgang til dine skatteinformationer og sikre sig, at du ikke er registreret i RKI.

Når du er blevet godkendt, modtager du kontrakten per mail, som kan underskrives elektronisk og sendes retur til leasingselskabet. Så snart leasingselskabet har modtaget den underskrevne kontrakt og depositummet eller udbetalingen er indbetalt, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig afhentningsdato for hvor og hvornår, du kan hente bilen.

×

Få besked så snart vi har nye leasingtilbud...

Interesseret i biltyperne:
Din browser er forældet

Opdatér din browser for at se websitet korrekt Opdatér min browser nu

×