Populær lige nu

Peugeot 208

12-24 måneder
  • Inkl. forsikring og service
  • 24.000 km inkluderet pr. år
I alt pr. måned: DKK 2.800
Udbetaling: DKK 5.000
Se tilbud

Forsikring og service inkluderet

Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter.

Fleksible kontrakter

Vi tilbyder både korte og lange kontrakter.

Lej bilen ud

Lej bilen ud på GoMore og gør det endnu billigere.

Privatleasing af nye biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 24.000 km pr. år

Fordele ved leasing af ny bil

  • Spritnye biler direkte fra fabrikken
  • Det nyeste inden for sikkerhed og brændstoføkonomi
  • Bredt udvalg til gode priser

Privatleasing af brugte biler

Alle priser er inklusiv forsikring, service og 24.000 km pr. år

Fordele ved leasing af brugt bil

  • Leveringstid på 14 dage
  • 12-18 måneder gamle
  • Ingen udbetaling

Jeg cykler til arbejde i hverdagene, men bruger bilen i weekender og til ferier. I gennemsnit får jeg dækket over halvdelen af min leasingudgift ved at leje den ud på GoMore.

Beate, 55 år, bor i Holte
Medlem siden 2013

I tvivl om noget?

GoMore DeleLeasing er et nyt leasingkoncept, som giver dig mulighed for, at du kan dele en leasingbil med din gode nabo, et nært vennepar eller et familiemedlem. I deler regningen 50/50 og er begge forsikrede brugere af bilen. I aftaler indbyrdes, hvornår I vil bruge bilen. Leasingperioden er 6 måneder med 12.000 km inkluderet.

Forsikring, service og halvårlig ejerafgift er inkluderet i prisen og bilen må som alle andre GoMore leasingbiler lejes ud på GoMore, når I ikke selv bruger bilen.

Hvis du har spørgsmål kontakt endelig vores Leasing Team på +45 71995880 eller leasing@gomore.dk

Gennem GoMore har du mulighed for at lease brugte biler, også kendt som releasing. Bilerne er 12-18 måneder gamle. Bilerne er klargjorte, men vil fremstå med mindre skader som følge af normal brug af bilen. Når du leaser en brugt bil igennem GoMore, opnår du de samme fordele, som hvis du leaser en ny bil. Priserne er inkl. 24.000 km årlig kørsel, forsikring og service. Konceptet ligner på alle måder vores almindelige GoMore leasingkoncept – den eneste forskel er, at bilerne har været leaset ud før.

Bilerne kan leveres i løbet af 5 hverdage fra leasingaftalen er underskrevet og depositum er indbetalt. For spørgsmål kontakt gerne vores Leasing Team på leasing@gomore.dk og 71995880.

Når du leaser bil gennem GoMore får du en helt ny bil til en fast og lav månedlig pris. Du har samtidig mulighed for at leje bilen ud på GoMore, når du ikke bruger den.

Den månedlige leasingydelse er inkl. forsikring og service.

Priseksempel:
Leasingydelse pr. måned = 2.900 kr.
Udlejning 6 dage x 300 kr. = 1.800 kr.
Samlet udgift pr. måned = 1.100 kr.

Hvor meget du kan spare på at leje din bil ud er afhængig af den pris du sætter, og hvor mange dage bilen bliver lejet ud. Husk at du skal betale skat af din indtægt ved udlejning af bil. Du kan dog trække dine udgifter i forbindelse med lejen fra. Læs mere om skat ved udlejning af bil her.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige leasingperioder igennem GoMore.

Du kan enten vælge en 12 måneders leasingaftale, hvor bilen skal afleveres efter 12 måneder, en 12-24 måneders aftale, hvor du selv kan bestemme, hvor lang tid du ønsker at beholde bilen - minimum 12 måneder og maks 24 måneder, eller du kan vælge en korttidsleasing på 4 måneder.

Når leasingperioden udløber vil du blive tilbudt at lease en ny bil på attraktive vilkår. Leasingselskabet kontakter dig ca. 6 uger før leasingperiodens udløb mht. om du er interesseret i at lease en ny bil efter leasingaftalens ophør.

Der er på udvalgte modeller mulighed for at forlænge leasingaftalen. Du kan kontakte GoMore på leasing@gomore.dk ved spørgsmål til dette.

Der er som udgangspunkt 24.000 kilometer inkluderet i leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore. Evt. overkørte kilometer afregnes ved aflevering af bilen.

Ved bestilling af en 12-24 eller 12-36 måneders leasingaftale er der mulighed for at vælge imellem henholdsvis 14.000, 19.000, 24.000, 29.000 eller 34.000 inkluderede kilometer pr. år igennem leasingperioden. Denne justering vil ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Anhængertræk er en tilvalgmulighed på udvalgte modeller. Du kan se tilvalgsmuligheder på de enkelte modeller under “Tilvalg og bestilling”.

Tilkøbet af anhængertræk vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse gennem hele leasingperioden.

I leasingperioden er din bil forsikret via ALD Automotive, GF Forsikring eller Codan Forsikring. Forsikringen omfatter ansvar og kasko og har en selvrisiko på DKK 5.000 pr. skade.

Betalingen af forsikringen er inkluderet i den månedlige leasingydelse, såfremt du kan dokumentere 3 års skadefri kørsel. Hvis du ikke kan dokumentere 3 års skadefri kørsel, betegnes du ikke som elitebilist og vil skulle betale et forsikringstillæg på DKK 300 pr. måned.

Et eksempel på forsikringspolicen kan tilsendes per mail ved henvendelse til GoMore support på support@gomore.dk.

Når bilen lejes ud igennem GoMore, bortfalder denne forsikring og bilen vil under lejeperioden i stedet være forsikret igennem GoMores forsikring Tryg.

Når du har udvalgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Bestil bil” ud for tilbuddet. Her får du mulighed for en række tilvalg, hvorefter din bestilling sendes afsted til leasingselskabet.

Leasingselskabet kontakter dig herefter per mail med henblik på at lave en kreditvurdering af dig inden din bestilling kan godkendes endeligt. For at kreditgodkende dig skal leasingselskabet have adgang til dine skatteinformationer og sikre sig, at du ikke er registreret i RKI.

Når du er blevet godkendt, modtager du kontrakten per mail, som kan underskrives elektronisk og sendes retur til leasingselskabet. Så snart leasingselskabet har modtaget den underskrevne kontrakt og depositummet eller udbetalingen er indbetalt, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig afhentningsdato for hvor og hvornår, du kan hente bilen.

×

Få besked om dette tilbud Få besked om nye tilbud

Leasing nyhedsbrev

Du bliver også skrevet op til vores generelle leasing nyhedsbrev. Er du interesseret i nogle bestemte biltyper?

Din browser er forældet

Opdatér din browser for at se websitet korrekt Opdatér min browser nu

×