Privatleasing og erhvervsleasing med GoMore

Privatleasing > Privatleasing og erhvervsleasing med GoMore

Privatleasing hos GoMore

Hos GoMore tilbyder vi privatleasing af forskellige biler. Hos os får du en bil til en fast lav månedlig ydelse, hvor service og forsikring er inkluderet.

Når du privatleaser en bil, er det dig som privatperson, der skrives på kontrakten som leasingtager. Det er også dig, der er ansvarlig for leasingbilen og har brugsretten i leasingperioden.

Du kan vælge den bil og kontraktlængde, der passer dig. Vi har små bybiler, el- og hybridbiler, brugte biler, rummelige stationcars og store SUV’er.

Vi tilbyder korttidsleasing med kontrakter fra en enkelt måned til fire måneder. Vi har også længere kontrakter på op til 36 måneder, men med en binding på 12 måneder. På den måde kan du have bil efter behov og let skifte til en ny bil, fx ved familieforøgelse. Du kan filtrere efter den ønskede kontraktlængde i højre side på vores leasingside.

Se vores udvalg af biler til privatleasing eller læs mere om korttidsleasing

Vi indhenter også tilbud på erhvervsleasing efter efterspørgsel. Er du interesseret i at få et tilbud på erhvervsleasing kan du kontakte os på 89889902 eller leasing@gomore.com, så kan vi skræddersy et tilbud til dig og din virksomhed.

Ved privatleasing laves en kreditvurdering af din privatøkonomi. Alle kontrakter med GoMore Leasing forudsætter, at du ikke er registreret i RKI. Leasingaftaler på 12-36 måneder forudsætter også en positiv kreditgodkendelse foretaget af vores leasingpartner. Ved korttidsleasing er det kun et krav, at du ikke er registreret i RKI.

Læs om kreditgodkendelse eller se mere om leasing af bil trods RKI

Del din leasingbil og få hjælp til at dække dine udgifter

Som noget særligt med GoMore Leasing kan du udleje din bil, når du ikke selv bruger den. På den måde kan du få dækket nogle af dine egne udgifter, mens du bidrager til, at færre mennesker har behov for at eje deres egen bil.

Alle lejeaftaler er forsikret gennem vores særlige udlejningsforsikring hos Tryg og påvirker ikke leasingforsikringen på din bil, som dækker dig. Vores lejere godkendes manuelt med kørekortinformation og NemID, inden deres første leje. Du sætter selv den daglige pris for din bil og bestemmer, hvornår den kan lejes ud og af hvem.

Læs mere om udlejning af din leasingbil på GoMore

Fordele ved privatleasing

Fordelene ved privatleasing med GoMore omfatter:

  • Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service
  • Kort bindingsperiode fra 12 måneder (fra 1 måned ved korttidsleasing)
  • Fleksible kontrakter med mulighed for opsigelse undervejs
  • Udlej bilen med GoMore og reducer din leasingydelse
  • Bidrag til en bedre udnyttelse af planetens ressourcer
  • Bilen må føres af din husstand, venner og familie med et gyldigt kørekort

Se vores udvalg af biler til privatleasing

Erhvervsleasing hos GoMore

Med GoMore erhvervsleasing får du en firmabil, der leases af din virksomhed eller selskab. Selskabet står på leasingkontrakten og er også ansvarlig for udgifterne i forbindelse med leasingperioden.

Service og forsikring er inkluderet i leasingaftalen. Forsikringen inkluderer ansvar- og kaskoforsikring, og der er en selvrisiko på DKK 7.500 per skade. Når du leaser med GoMore skal du ikke betale ekstra, hvis du ikke er elitebilist. Ønsker du at se et eksempel på forsikringspolicen, kan du skrive til os på leasing@gomore.dk.

Se mere om service og forsikring med GoMore Leasing

Ved erhvervsleasing tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige biler. Du finder biler til alt fra hverdagens møder til længere projektansættelser og events. Vores kontraktlængder varierer fra 12 til 36 måneder.

Se vores udvalg af biler til erhvervsleasing

Leasingaftaler til erhverv forudsætter også en kreditgodkendelse. Kreditvurderingen udarbejdes af vores leasingpartner på baggrund af virksomhedens økonomi og årsregnskab. I enkelte tilfælde kan en privatperson skrives på som leasingtager, hvis virksomheden er særligt ung.

Du kan læse om, hvordan erhvervsleasing fungerer, forsikring, bindingsperiode og mere i vores FAQ om erhvervsleasing

Udlej din firmabil og reducer dine udgifter

Med GoMore erhvervsleasing kan du som noget særligt udleje firmabilen, når den ikke bliver brugt. På den måde kan du og din virksomhed være med til at udnytte planetens ressourcer bedre samtidig med, at udgifterne til bilen reduceres.

Afhængig af bilens placering, dagspris og antal ledige dage i kalenderen, kan bilen tjene ca. 3.000 kr. pr. måned for en lille bil og omkring 5.000 kr. pr. måned for en stor bil.

Firmabilen kan bestilles med GoMore Nøglefri installeret, så lejere selv kan hente og aflevere bilen med deres GoMore app. Lejer tager billeder før og efter lejen for at dokumentere bilens stand, og alle lejeaftaler er forsikrede gennem vores særlige udlejningsforsikring hos Tryg. Vores lejere godkendes manuelt med kørekortinformation og NemID inden første leje.

Læs mere om udlejning af din firmabil eller se, hvordan GoMore Nøglefri fungerer

Fordele ved erhvervsleasing

Fordelene ved erhvervsleasing med GoMore dækker over:

  • Fast lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service
  • Kort bindingsperiode fra 12 måneder (fra 1 måned ved korttidsleasing)
  • Udlej firmabilen med GoMore og reducer virksomhedens udgifter
  • Lad virksomheden bidrage til den grønne omstilling

Se vores udvalg af biler til erhvervsleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler