Leasing af bil trods RKI

Privatleasing > Leasing af bil trods RKI

Hvad er RKI?

RKI er et dansk register over såkaldte dårlige betalere. Hvis du ikke betaler dine regninger på trods af efterfølgende rykkere, risikerer du at blive registreret i RKI.

En registrering i RKI har som oftest negative konsekvenser for dine lånemuligheder, fx ved banklån, leasing af bil og forskellige abonnementer. Står du registreret i RKI, vil det ofte ikke være muligt for dig at lease en bil. Leasingaftaler indgået trods RKI kan være meget dyrere, da leasingvirksomheden løber en risiko for, om leasingtageren kan gennemføre betalingen.

Kan jeg lease en bil på GoMore trods RKI?

Alle leasingaftaler med GoMore Leasing forudsætter, at du ikke er registreret i RKI.

Vil du lease en bil i 12-36 måneder, forudsætter denne type aftale også en positiv kreditgodkendelse foretaget af leasingudbyderen.

Se mere om kreditgodkendelse

Flere af vores leasingaftaler kommer uden udbetaling og depositum. Du kan filtrere efter brugte biler eller korttidsleasing, hvis du er interesseret i leasingaftaler uden udbetaling eller depositum.

Se vores udvalg af biler til privatleasing hos GoMore

Korttidsleasing uden udbetaling

Med korttidsleasing hos GoMore kan du få en bil i en kort periode fra kun 1 måned. På den måde kan du have bil efter behov. Korttidsleasing gør det let at skifte bil, hvis dit behov ændrer sig, fx ved familieforøgelse, eller hvis du kun vil have bil i de våde og kolde måneder.

Ved korttidsleasing er der ikke krav om en positiv kreditgodkendelse, som ellers kræves ved leasingaftaler på 12-36 måneder. Korttidsleasing forudsætter kun, at du ikke er registreret i RKI. Ved afhentning af bilen trækkes et depositum svarende til 2 måneders ydelse på dit kreditkort.

Når du korttidsleaser en bil hos GoMore, betaler du en fast lav månedlig ydelse, der inkluderer forsikring og service. Alle vores tilbud på korttidsleasing fås altid uden udbetaling.

Fordelene ved korttidsleasing hos GoMore dækker over:

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fast ydelse inklusive service og forsikring
  • Fra kun 1 måneds binding
  • Hurtig levering fra 5 hverdage
  • Skift bil efter behov

Se vores udvalg af biler til korttidsleasing ved at filtrere under kontraktlængde eller se mere om, hvordan korttidsleasing fungerer

Leasing af brugte biler uden udbetaling og depositum

GoMore tilbyder privatleasing af brugte biler på forskellige typer kontrakter. Bilerne har været brugt af GoMores medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen.

Alle vores brugte biler fås uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service og forsikring.

Se vores udvalg af brugte biler til privatleasing eller læs mere om leasing af brugte biler

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler