Billeje på GoMore

Du er formentligt landet på denne side, fordi du er på udkig efter et godt og troværdigt sted at leje en bil. Her er GoMore din ven. Måske du er ny på GoMore og måske ikke. Vi har mange års erfaring i privat biludlejning, og vi har mange glade lejere og udlejere, der hver dag deler deres biler med hinanden. Det er nemlig jer, der deler biler med hinanden. På GoMore kan du altså leje biler i nærheden af dig af mennesker, der gerne vil dele deres bil med dig. Billeje på GoMore er nemt og billigt.

Biludlejning i hele Danmark - fra København til Aarhus

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er der formentligt en lejebil i nærheden af dig. Indtast til lokation og hvornår du har brug for bil og få et overblik over alle de biler, du kan booke. Måske udvalget er større i store byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, men du finder også biler i små byer og på landet. Der er nemlig mange mennesker, der gerne bil dele bil med dig. Befinder du dig et sted, hvor der er færre lejebiler, så kan du altid kigge efter lejebiler med levering. Flere udlejere tilbyder nemlig at levere deres bil, hvis du befinder dig indenfor deres leveringsradius.

Privat billeje - Lej bil af mennesker nær dig

Og det er netop det, biludlejning på GoMore er. Det er privat biludlejning - altså helt almindelige mennesker som dig selv, der ikke bruger deres bil 24/7 og i stedet vil dele den med dig, når den står stille. Har du en bil, som du gerne vil udleje på GoMore, kan du læse mere her under Udlej din bil. Måske det bogstaveligt talt er din nabo, måske det er parret for enden af vejen eller familien inde i centrum.

Billeje inkl. forsikring og vejhjælp

Når du lejer en bil på GoMore eller for den sags skyld udlejer din bil, så er der automatisk tegnet en udlejningsforsikring gennem vores forsikringspartner, Tryg, der dækker bilen under alle udlejninger. Du har også adgang til vejhjælp under hele din leje.

Billig billeje

Vi er meget opmærksomme på, at GoMore skal være et sted, hvor det skal være muligt at fravælge at eje en bil, hvis du ikke har behov for det hver dag, og i stedet leje bil ved behov. Og i mange tilfælde er der faktisk penge at spare ved at leje i stedet for at eje. På GoMore finder du billig biludlejning, der matcher markedets priser, og har du kun brug for bil et par gange om måneden eller ugen, så kan det være billigere at leje fremfor at eje.

Hvordan booker jeg en lejebil på GoMore?

Første gang du skal leje en bil på GoMore, skal din profil lejergodkendes. Det er en helt simpel proces, og det går ofte også hurtigt. Vi vil bare gerne sikre, at du er en rigtig person, og det gør vi ved at bekræfte din identitet og kørekort. Du kan nemt blive lejergodkendt her. Vi sidder klar alle ugens dages mellem kl. 8.00-23.00. Det vil oftest tage 30-60 minutter at blive godkendt og nogle gange hurtigere.

Når du er lejergodkendt, kan du gå rulle op i toppen af denne side for biludlejning og indtaste din lokation samt tid og dato for ønske billeje. Vælg den bil herefter den bil, du vil leje og så er du klar.

Det skal man vide, før man lejer en bil på GoMore

Før du lejer en bil på GoMore første gang, er der et par ting, der er gode for dig at vide. Udover at du er dækkes gennem vores forsikring og har adgang til vejhjælp 24/7, så har vi også nogle dygtige kollegaer i Support, der sidder klar til at hjælpe dig eller besvare dine spørsmål på tlf. 89 88 99 01 eller support@gomore.dk alle hverdage mellem 9.00-12.00 og igen 13.00-17.00.

Derudover er det også relevant for dig at vide, at mange af lejebilerne på GoMore har features, som vil gøre det endnu nemmere for dig at leje bil. Mange biler har fx kvikbooking aktiveret, som betyder, at de kan bookes med det samme, hvis de er ledige i kalenderen. Har de ikke kvikbooking, skal de godkendes af ejeren først. Derudover kan du vælge biler med GoMore Nøglefri, som kan åbnes og låses med GoMore-appen. Det betyder, at du nemt kan køre afsted og aflevere bilen igen uden at skulle mødes med udlejer.

Lej alt fra bybiler til station cars og varevogne

På GoMore finder du et stort udvalg af lejebiler. Det kan være alt fra den lille billige bybil til et par timers ærinder i byen til en større station car eller SUV til dig og familien eller vennerne, der skal længere tid afsted og har brug for mere plads. Du kan også leje en autocamper, hvis du vil på roadtrip og sove på campingpladser eller køre ud af landet, eller du kan leje varevogne, til når du skal flytte større ting. Er du på udkig efter en bil til en særlig lejlighed, finder du også vores premiumbiler til konfirmation, bryllup og lignende. Du kan leje elbil, hybridbiler, benzinbiler og dieselbiler, biler med eller uden automatgear, biler med anhængertræk, biler med egen parkeringsplads, biler med mere end fem sæder eller med barnesæder eller med tilladelse til at tage kæledyr med.

Leje af bil en time, en weekend, en uge og op til 30 dage

På GoMore kan du leje bil helt ned til en time og op til 30 dage. Vi har både lejere, der lejer en bil i en time eller to til korte ærinder i byen og dem, der lejer en bil i weekenden til en tur ud af byen. Vi har lejere, der lejer fra morgen til aften til en dagstur, og vi har lejere, der lejer i flere uger. Enten fordi de har særligt meget brug for bil i en periode, eller fordi de kører på ferie i udlandet.

Kan jeg leje en bil på GoMore?

Du kan leje en bil på GoMore, hvis du er fyldt 21 år og har haft kørekort i minimum et år. Ved biler defineret som premium skal lejer dog være fyldt 25 år, og er bilens nyværdi på over 1.000.000, skal lejer være fyldt 28 år.

Spørgsmål og svar

Første gang du lejer bil på GoMore, tjekker vi din identitet med kørekortinformation og MitID. Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort, er fyldt 21 år og har haft dit kørekort i mindst 1 år.

Læs mere

Når du lejer en bil på GoMore, er der et fast antal kilometer inkluderet i din leje. Antallet af kilometer afhænger af lejeperiodens længde. Jo længere lejeperioden er, jo flere kilometer får du med. Når du booker bilen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal køre langt. Når lejen først er begyndt, kan du ikke tilføje flere kilometer. Eventuelle overkørte kilometer afregnes, når lejeperioden er slut. Prisen per overkørt kilometer er 50% højere end ved køb af ekstra kilometer inden lejen.

Læs mere

Du kan tilføje en ekstra fører under Lejedetaljer, når du booker din lejebil. Hvis du ikke fik tilføjet en ekstra fører, da du bookede, kan du gøre det ved at redigere lejen. Det er muligt at tilføje en ekstra fører indtil, lejen starter.

Læs mere