Vi hjælper mennesker med at dele biler

Vi hjælper mennesker frem, bringer mennesker sammen og prøver at passe lidt bedre på planeten.

Hvad vi laver

Vi har den mission at hjælpe mennesker med at dele biler. Det gør vi med en platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing af biler.

Med samkørsel deler mennesker deres rejser med andre, som skal samme vej. Samkørsel sparer penge, giver bedre udnyttelse af bilerne og mulighed for at møde nye mennesker på vejen.

Med privat biludlejning kan bilejere udleje deres bil, når den står stille, og mennesker uden bil kan få nem adgang til biler. Færre mennesker behøver at eje en bil, hvis vi deler bilerne med hinanden.

Med leasing kan du få din egen bil og udleje den, når du ikke bruger den. Leasing med GoMore er nemmere end at eje en bil, og udlejning holder omkostningerne nede.

Jo større vores fællesskab bliver, jo mere kan vi dele med hinanden.

Hver dag arbejder vi på at få så mange som muligt til at dele biler. Vi har millioner af medlemmer, men vi er kun lige begyndt.

Vores historie

Under deres studier i Tyskland i midten af nullerne opdagede de to filosofistuderende Matias og Søren en sjov og praktisk måde at rejse på: Samkørsel. De kunne lide idéen og grundlagde GoMore, da de kom hjem til Danmark.

Det var i starten vanskeligt at få mennesker til at ændre transportvaner, men langsomt blev samkørsel anerkendt som en meningsfuld og god transportform. På baggrund af successen med samkørsel opdagede GoMore flere muligheder for at deles om bilerne. Privat biludlejning og leasing blev introduceret for at give mennesker nem adgang til biler, uden at de behøvede at eje dem.

GoMore er i dag Skandinaviens største deleøkonomiske virksomhed med over 100 medarbejdere i fem lande.