Vi hjælper mennesker med at dele bil - og passe på planeten

Vores mission er at hjælpe mennesker med at dele biler. Når vi deler vores biler med hinanden, har færre behov for at eje bil. Sådan mindsker vi CO2-udledningen, udnytter de eksisterende ressourcer og passer bedre på planeten.

25% af Danmarks samlede CO2-udledning kommer fra transport, og antallet af personbiler stiger. I øjeblikket er der over 2,7 millioner personbiler i Danmark. Det er for mange.

Bilerne holder i gennemsnit stille 23 timer i døgnet. Når de endelig bliver brugt, sidder der kun ca. 1,3 personer i hver bil. Det er for lidt.

Del bil på din måde

Der er mere end én måde at dele bil på.

Med privat biludlejning kan du udleje din bil til dine naboer, når du ikke bruger den. En bil med GoMore Nøglefri bliver i gennemsnit delt med 12 familier i kvartalet, altsammen ved hjælp af appen og uden at du behøver at overdrage nøgler.

Med leasing kan du få din egen bil og udleje den, når bilen står stille. Det samme kan virksomheder, ejerforeninger og andre fællesskaber. Sådan mindskes leasingudgifter og klimaaftryk.

Med samkørsel kan du dele din rejse med mennesker, som skal samme vej. Det er både den hyggeligste og mest effektive måde at bruge bilerne på.

Et fællesskab for færre biler

Jo større vores fællesskab bliver, jo mere glæde har vi af bilerne og hinanden. Sammen kunne vi allerede i dag halvere antallet af biler i de største danske byer.

Vi har over 1 million danske medlemmer, der viser vejen frem, men vi skal have endnu flere med på rejsen.

Hvornår skal du med?