Sådan virker samkørsel

Kom godt frem. Mød søde mennesker. Pas på planeten.

Tilbyd et lift og få hjælp til udgifterne

Tilbyd et lift og få hjælp til udgifterne

Med samkørsel hjælper du andre mennesker og får et bidrag til at dække dine rejseudgifter. Samtidig passer du lidt bedre på planeten ved at dele bilen med andre.

Tilbyd lift
Brug vores app eller hjemmeside

Brug vores app eller hjemmeside

Opret dit lift og sæt din pris. Du sætter selv reglerne for liftet og bestemmer selv, hvem du tager med i bilen.

Mød op på den aftalte tid og sted og start din tur

Mød op på den aftalte tid og sted og start din tur

Sig goddag, pak bilen og kom af sted. Snak, hør musik eller nyd stilheden i bilen. Ingen ture er ens, alle ture er gode.

Anbefal passagererne

Anbefal passagererne

Efter turen kan du anbefale passagerer og fortælle andre GoMore-medlemmer om din oplevelse.

Flere spørgsmål?

Hvornår bliver jeg betalt?

Betaling fra passagerer håndteres online, og du modtager betalingen på din GoMore konto 24 timer efter liftafgang. Du kan derefter anmode om at få pengene overført til din bankkonto.

Hvad hvis jeg aflyser min booking?

Aflysninger bør så vidt muligt undgås. I den uheldige situation, at du er nødt til at aflyse, bør du lade passagerer vide det så tidligt som muligt, så de kan finde et andet lift.

Er samkørsel sikker?

Vi ønsker, at GoMore skal være en sikker og god oplevelse for alle medlemmer. Du bestemmer selv, hvem du kører med, og 98% af alle vores ratings er 5-stjernede. Alle passagerer og bilister skal desuden verificere deres mobilnummer.

Hvad hvis passageren aflyser?

Der er ingen aflysningsgebyr, hvis passageren aflyser mere end 24 timer før liftafgang. Ved aflysning 3-24 timer før afgang modtager du halv betaling for liftet, og ved aflysning mindre end 3 timer før afgang modtager du fuld betaling.

Hvad koster det?

Det er gratis at melde sig ind på GoMore, og vi tager et gebyr på DKK 9 + 12% per bookede sæde. Gebyret hjælper os med at levere det bedst mulige produkt og den bedst mulige kundeservice.

Kan passagerer blive samlet op langs ruten?

Ja, du kan tillade, at passagerer kan anmode om at blive samlet op eller sat af langs ruten. Hvis passagerens søgning matcher din rute, kan hun da anmode om en delrute.