Leasing i Odense

Privatleasing > Leasing i Odense

Leasing af bil i Odense

GoMore har privatleasing af et stort udvalg af biler i flere forskellige størrelser og mærker. Mange af vores leasingbiler kan hentes i Odense. Afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Bilerne kan afhentes i Odense og ofte også andre byer med nem adgang via. offentlig transport. Alle afhentningssteder har lange åbningstider alle ugens dage, så du let kan få hentet din leasingbil i Odense.

Efter bestilling af din leasingbil med afhentning i Odense, vil afhentningstidspunktet blive aftalt med dig. På den måde kan du afhente din leasingbil i Odense, når det passer dig bedst.

Hvis du ønsker at hente din leasingbil et andet sted end de angivne lokationer, så kontakt GoMore Leasing på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en løsning, der passer til dig. Hjemmelevering arrangeres også mod merbetaling.

Se vores udvalg af biler til privatleasing

Brugte leasingbiler i Odense

GoMore tilbyder også leasing af brugte biler i Odense. Bilerne har tidligere været brugt af GoMore medlemmer, og de er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Når du vælger en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen.

Vores tilbud på brugte biler kommer altid uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Vi får nye brugte biler på siden til privatleasing hver uge. Der er brugte leasingbiler i mange kategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, større SUV'er og praktiske 7-personers. GoMore Leasing har et stort udvalg af tilbud på brugte leasingbiler fra flere forskellige mærker som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Du kan hente mange af vores brugte leasingbiler i Odense. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Vores brugte leasingbiler kan leveres på helt ned til 5 hverdage. Når du skal levere din brugte leasingbil tilbage igen, afleverer du den blot på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Se vores udvalg af brugte biler til privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler