Leasing i København

Privatleasing > Leasing i København

Hent din nye leasingbil i København

GoMore tilbyder privatleasing af et bredt udvalg af biler i mange forskellige størrelser og mærker. Flere af vores leasingbiler kan afhentes i København. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Bilerne kan hentes i København og eventuelt også andre byer, hvor der er nem adgang med offentlig transport. Afhentningsstederne har længe åbent både i hverdag og weekend, så du let kan hente din nye leasingbil i København.

Når du har bestilt din leasingbil med afhentning i København, bliver afhentningstidspunktet koordineret med dig. På den måde kan du hente din leasingbil i København, når det passer dig bedst.

Har du ønsker til et andet afhentningssted end de angivne, så kontakt GoMore Leasing på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en løsning, der passer til dig. Hjemmelevering kan også arrangeres mod merbetaling.

Se vores udvalg af biler til privatleasing

Brugte leasingbiler i København

Vi har også leasing af brugte biler i København. Bilerne har været brugt af GoMore medlemmer og er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Vælger du en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen.

Alle vores tilbud på brugte biler er uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, som inkluderer service, forsikring og 25.000 km/år.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Vi får ugentligt nye brugte biler på siden til privatleasing. Der er brugte leasingbiler i alle kategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, store SUV'er og praktiske 7-personers. GoMore Leasing har et bredt udvalg af tilbud på brugte leasingbiler fra mange mærker som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Du kan hente flere af vores brugte leasingbiler i København. De mulige afhentningssteder varierer og fremgår af det enkelte tilbud.

Leveringen på vores brugte leasingbiler er helt ned til 5 hverdage. Når du skal aflevere din brugte leasingbil tilbage, afleveres den på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Se vores udvalg af brugte biler til privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler