Leasing i Aalborg

Privatleasing > Leasing i Aalborg

Leasing af bil i Aalborg

Hos GoMore tilbyder vi privatleasing af et stort udvalg af biler i forskellige størrelser og mærker. Vores leasingbiler kan ofte afhentes i Aalborg. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Du kan hente bilerne i Aalborg og typisk også andre lokationer med let adgang via. den kollektive trafik. Vores leasingpartneres afhentningssteder har lange åbningstider i hverdage og weekender, så du nemt kan hente din leasingbil i Aalborg.

Når du har bestilt din leasingbil og afhentning i Aalborg, vil tidspunktet for afhentning blive aftalt sammen med dig. På den måde kan du hente din leasingbil i Aalborg, når det passer bedst for dig.

Hvis du gerne vil hente din nye leasingbil et andet sted end de oplyste lokationer, så skriv eller ring til os på leasing@gomore.dk eller 89 88 99 02 for en løsning, der passer til dig. Hjemmelevering arrangeres også mod ekstra betaling.

Se vores udvalg af biler til privatleasing

Brugte leasingbiler i Aalborg

GoMore tilbyder også leasing af brugte biler i Aalborg. Bilerne har tidligere været brugt af GoMore medlemmer, og de er nu klar til endnu en tur som leasingbil. Når du vælger en brugt leasingbil, hjælper du med at fuldende delebilscirklen.

Alle vores tilbud på brugte leasingbiler er altid uden depositum og udbetaling. Du betaler en fast og lav månedlig pris, som er inklusiv service, forsikring og 25.000 kilometer per år.

Læs mere om service og forsikring af din leasingbil

Vi får flere brugte biler på vores website til privatleasing hver uge. Du kan finde brugte leasingbiler i alle kategorier fra små bybiler til rummelige stationcars, større SUV'er og praktiske 7-personers. Vi har et stort udvalg af tilbud på brugte leasingbiler fra flere forskellige mærker som bl.a. Renault, Peugeot, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford og Volvo.

Mange af vores brugte leasingbiler kan hentes i Aalborg. De mulige afhentningssteder fremgår af det enkelte tilbud.

Vores brugte leasingbiler kan leveres på helt ned til 5 hverdage. Når du skal levere din brugte leasingbil tilbage igen, afleverer du den blot på en FDM-station nær dig, som sikrer dig en professionel og tryg tilbagelevering.

Se vores udvalg af brugte biler til privatleasing

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler