Ny investor i GoMore

Matias Dalsgaard
Matias Dalsgaard · 9. april 2021

GoMore modtager en investering på 55 mio. kr., hvoraf størstedelen kommer fra den schweiziske forsikringsgigant Baloise Group. Baloise tegner sig for ca. 37 mio. kr., mens den resterende del kommer fra eksisterende aktionærer i GoMore.

Vores mission er at hjælpe mennesker med at dele bil og passe bedre på planeten. Investeringen understøtter den mission, og Baloise bliver en vigtig partner i vores bæredygtige omstilling af mobilitet. Snart er vi klar til at hjælpe endnu flere til at bruge biler bedre. 

GoMore indtager snart nye markeder

GoMore har i dag 2,7 mio. medlemmer fordelt på Danmark, Sverige, Finland og Spanien. Allerede i 2021 lancerer vi i to nye europæiske markeder.

Vi bidrager til bedre udnyttelse af planetens ressourcer, og ambitionen er at blive Europas største bildelingsplatform.

Sammen sikrer vi færre biler

I 2020 blev der indregistreret 200.000 nye biler i Danmark. Produktionen af en enkelt bil udleder ca. 8 ton CO2, mens tallet er ca. det dobbelte for elbiler. Biler holder stille mere end 23 timer i døgnet. Det er dårlig udnyttelse af biler, der belaster klimaet betydeligt.

Når vi deler vores biler, har færre behov for at eje bil. Sådan mindsker vi CO2-udledningen, udnytter de eksisterende ressourcer og passer bedre på planeten. Uanset om man bruger udlejning, delevenlig leasing eller samkørsel.

Sammen er vi et fællesskab for færre biler. Med den nye investering får vi endnu flere muligheder for sammen at realisere vores mission.

Velkommen til Baloise.

Matias Møl Dalsgaard
Direktør