Nøglefri er kommet til Aarhus

Josephine Ahlefeldt-Laurvig
Josephine Ahlefeldt-Laurvig · 23. september 2019

Efter stor succes i København er Nøglefri nu kommet til Danmarks mest deleglade by.

Aarhus er den by, hvor flest deler biler til eller fra. Derfor har vi glædet os længe, og vi er ikke alene. Ved lanceringen venter de første 15 biler spændt på at leje sig selv ud til glade mennesker i Aarhus, og flere er på vej.

Med Nøglefri kan biler åbnes og låses fra mobilen helt uden et møde mellem ejer og lejer. På den måde bliver det nemmere og hurtigere at dele biler. Det er et stort skridt i retningen af at gøre delebiler mainstream og sænke behovet for at eje.

Du kan søge efter nøglefrie lejebiler her.

En af de første Nøglefri biler i Aarhus er ejet af Mathias:

For mig handler GoMore om tillid og lysten til at dele med hinanden. Nøglefri gør det let, fleksibelt og sikkert at benytte sig af delebiler.

I en by som Aarhus, hvor parkeringspladser er svært tilgængelige, er det en enestående økonomisk og praktisk ressource, når et kørselsbehov opstår.Derfor bakker jeg, og så mange andre, op om konceptet.”

Succes i København

Nøglefri blev lanceret i København i maj, hvor biler for første gang kunne leje sig selv ud. I dag er der over 100 biler med teknologien installeret i København. Biler med Nøglefri bliver i gennemsnit lejet fem gange så meget ud som andre biler.

Når biler kan dele sig selv, giver det lige pludselig en større fleksibilitet og bedre mulighed for at leje bilen ud, når den alligevel skal holde stille. Med Nøglefri kan biler lejes ud, selvom bilens ejer er på arbejde eller ferie.

Hvis du vil have Nøglefri i din bil, kan du læse mere her.

En Nøglefri revolution

De seneste ti år er der hvert år kommet flere biler på de danske veje. Det er en kedelig kurve, som vi gerne vil knække. Og vi tror, at vejen dertil er Nøglefri.

Med én enkelt delebil kan man erstatte mellem 5-10 af bilerne på vejene. Ved at gøre det endnu nemmere at dele biler, kan Nøglefri være med til at mindske menneskers behov for at eje bil selv.

Nøglefri skal være med til at revolutionere måden, man har bil på i Danmark. Vi arbejder på et Nøglefrit Danmark, og snart bliver nøglerne også væk i Odense.

Teknologien er blevet taget imod med åbne arme, og vi regner med, at over 250 danske biler er Nøglefri inden for et år.