Mikrochips forsinker nye leasingbiler

Thomas Christensen
Thomas Christensen · 7. september 2021

Flere nye biler har i øjeblikket lange leveringstider. Her kan du læse om, hvad den lange leveringstid skyldes og få et overblik over GoMores private lejebiler, der kan bookes fra 1 time til 30 dage, mens du venter på din nye bil.

Global mangel på mikrochips

Coronakrisen har ført til mangel på mikrochips, som blandt andet bruges i produktionen af biler. Mikrochips bliver brugt i bilers digitale udstyr, og de manglende mikrochips forsinker derfor produktionen af nye biler.

Mikrochips har været en mangelvare siden årsskiftet. FDM skriver i en artikel, at chipproducenten, Intel, forventer, at der kan gå op til to år, inden leveringstiderne er normale igen.

Leasingbiler med hurtig levering

De enkelte mærker og modeller påvirkes forskelligt af manglen på mikrochips. Det betyder, at du fortsat kan finde mange leasingbiler på vores side med hurtig levering. 

Husk at du kan filtrere på leveringstid på vores leasingside. Du kan fx se leasingbiler, der kan leveres på 1-5 uger og 5-10 uger.

Korttidsleje mens du venter

Har din ønskede leasingbil en lang leveringstid, tilbyder vi som noget særligt korttidsleje med fleksible længder fra 1 time til 30 dage. Det kan være en god løsning, mens du venter på, at din nye bil bliver leveret.

Du kan korttidsleje alle mærker og modeller på GoMore. For at få de bedste resultater nær dig, kan du indtaste by og lejeperiode i søgefeltet. Du kan fx filtrere på biltype, brændstof eller automatgear. Når du booker flere sammenhængende dage, får du en perioderabat, og forsikring og vejhjælp er altid inkluderet i prisen.

Se vores udvalg af private lejebiler her

Har du brug for hjælp til booking, sidder vi klar på +45 89 88 99 02 eller leasing@gomore.dk.