Mikrochips forsinker nye leasingbiler

Thomas Christensen
Thomas Christensen · 7. september 2021

Flere nye biler har i øjeblikket lange leveringstider. Her kan du læse om, hvad den lange leveringstid skyldes og få et overblik over GoMores leasingbiler med hurtig levering.

Global mangel på mikrochips

Coronakrisen har ført til mangel på mikrochips, som blandt andet bruges i produktionen af biler. Mikrochips bliver brugt i bilers digitale udstyr, og de manglende mikrochips forsinker derfor produktionen af nye biler.

Mikrochips har været en mangelvare siden årsskiftet. FDM skriver i en artikel, at chipproducenten, Intel, forventer, at der kan gå op til to år, inden leveringstiderne er normale igen.

Leasingbiler med hurtig levering

De enkelte mærker og modeller påvirkes forskelligt af manglen på mikrochips. Det betyder, at du fortsat kan finde mange leasingbiler på vores side med hurtig levering. 

Husk at du kan filtrere på leveringstid på vores leasingside. Du kan fx se leasingbiler, der kan leveres på mindre end en uge, 1-5 uger og 5-10 uger.

Her er nogle eksempler på leasingbiler med korte leveringstider.

Korttidsleasing mens du venter

Har din ønskede leasingbil en lang leveringstid, tilbyder vi korttidsleasing på fleksible kontrakter fra 1-4 måneder med hurtig levering. Det kan være en god løsning, mens du venter på, at din nye bil bliver leveret.

Se vores udvalg af biler til korttidsleasing her eller brug filteret ‘Kontraktlængde’ på vores leasingside.

Har du spørgsmål eller ønsker, sidder vi klar til at hjælpe på +45 89 88 99 02 eller leasing@gomore.dk.