Lej delebil København

Anna Bartels
Anna Bartels · 2. maj 2023

I dette blogindlæg kan du læse om delebil København. På GoMore får du en oversigt over alle delebiler i København, i nærheden af dig og til det formål, du har brug for. Måske du er på udkig efter en lille bybil, der nemt kan parallelparkere i den travle hovedstad. Måske en varevogn til at flytte dine ting fra et sted til et andet eller en større stationcar til en tur ud af byen. Uanset hvilken delebil du er på udkig efter, kan du finde den på GoMore til en god pris inklusiv forsikring, med nem afhentning og aflevering. Altid i nærheden af dig. 

GoMore – delebil privat og med forsikring

Har du ikke lejet på GoMore før, er der et par gode ting, vi gerne vil fortælle dig. Når du lejer en af vores delebiler i København, lejer du den via os, men faktisk af privatpersoner. GoMore er nemlig et sted, hvor private kan udleje deres bil til andre i deres område. 

Når du søger efter en bil (det gør du under biludlejning), så vælger du først, hvor du befinder dig eller kommer til at befinde dig, når du har brug for bilen. Det kunne fx være ved Nørrebro Runddel, Flintholm Station, Hovedbanegården eller noget helt fjerde. Derefter vælger du, hvilken dato og i hvilket tidsrum du har brug for en bil. Fx torsdag kl. 18.00 til søndag kl. 17.00. Herefter kan du filtrere efter biltyper eller -modeller, udstyr mm. Du kan også vælge, om bilen skal være nøglefri, skal kunne leveres eller noget helt tredje. 

Delebil København nemt og hurtigt

På GoMore er det særligt nemt at leje de biler, der har Nøglefri, kvikbooking og levering. GoMore Nøglefri er en teknologi, der gør, at du kan åbne og låse bilen med din GoMore-app, uden at du skal mødes med udlejer. 

Har bilen mulighed for kvikbooking, kan du booke bilen med det samme, uden at det skal godkendes af ejeren. Står der, at bilen kan leveres, så kan du altid regne med, at bilen kan leveres til din lokation. Det koster et ekstra beløb, men det er til gengæld dejligt, hvis du ønsker, at bilen kommer helt til dig. 

Priser på delebil København – billigste delebiler

Når du søger på den bil, der passer til det, du har behov for, får du samtidigt et overblik over priserne for en delebil København. Alle priserne er inklusiv forsikring – ansvar, kasko og 24/7 vejhjælp. Vi sidder klar i kundeservice indenfor normale arbejdstider til at hjælpe dig, skulle du have brug for det. 

Delebilsordning København

GoMore er den perfekte delebilsordning i København. Uanset om du befinder dig på Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Indre by, Amager eller udenfor centrum, så kan du finde en bil i nærheden af dig. Du henter og afleverer bilen samme sted. Og der er altid en ejer i den anden ende, som du kan skrive eller ringe til, hvis du får brug for det. 

Caroline lejer alt fra varevogne til stationcars på GoMore

Her kan du læse om Caroline, der lejer alt fra stationcars til varevogne på GoMore. Du kan også på vores blog inspireres til aktiviteter under blogindlæggene “GoMore Guide”, der guider dig til lokale oplevelser i hele landet. 

Pssst… Vidste du godt, at du også kan leje bil i andre lande end Danmark? GoMore findes også i Sverige, Finland, Spanien og Østrig. Søg under biludlejning på lokationen og se, hvilke biler der er i nærheden af dig.