Mød Caroline der lejer alt fra varevogne til stationcars

· 20. januar 2023

I dag skal du møde Caroline. Hun lejer bil på GoMore fra tid til anden, når hun har brug for det. Vi har taget en lille snak med hende for at høre hvornår, hvordan og hvorfor hun lejer bil på GoMore.

Caroline bor i København, og hun har ikke selv bil. Hun er studerende og har et deltidsjob ved siden af, som hun cykler frem og tilbage fra. Hun har dog brug for bil en gang imellem. “Jeg er virkelig glad for det udvalg af biler, jeg kan finde hos GoMore. Jeg har brugt GoMore mange gange de seneste år, når jeg havde brug for mere end en cykel og noget andet end et tog/bus.”

Varevogn: Budgetvenlig måde at flytte

Sidste år skulle Caroline flytte fra en lejlighed til en anden, og der bookede hun en varevogn. “Jeg ville gerne finde en billigere måde at flytte på og havde derfor ikke lyst til at hyre flyttemænd. Så jeg lejede en stor varevogn på GoMore i 6 timer for omkring 500 kr og tog et par venner under armen, og så flyttede vi det hele på to gange frem og tilbage. Det gør jeg helt sikkert igen næste gang.”

Stationcar: Weekendtur med vennerne

Et par gange om året tager Caroline i sommerhus med vennerne, og der lejer de en stationcar, hvor der er plads til 4 personer, 4 weekendtasker og indkøb til en hyggelig tur. “Sidste gang lejede vi en Renault Clio til lige under 1.000 kr. for en weekend. Det vil sige omkring 250 kr. pr mand, og så var det nemt for os at komme frem og tilbage men også på tur fra sommerhuset undervejs.”.

Biler med egen parkering gør det nemmere at parkere i byen

“Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke er den bedste til at parkere i byen. Parallelparkering er altid det, jeg frygter allermest. Derfor kan jeg godt lide at booke en bil med egen parkeringsplads. Så skal jeg hverken bruge lang tid i byen på at finde en plads, og jeg skal heller ikke være bange for at skulle klemme mig ind mellem to andre biler.”.

Når du vil leje en bil på GoMore, kan du søge efter lokation og vælge dato og tidspunkt. Du kan også vælge brændstof- og biltype, og du kan vælge, om bilen eksempelvis skal være nøglefri, så du nemt kan afhente og aflevere den uden at skulle mødes med udlejer. Du kan nemlig åbne og låse den med GoMore-appen.

Vil du se en video med Caroline, hvor hun fortæller lidt mere? Den kan du finde på vores Instagram her.