Lej delebil billigt i hele DK og nær dig

Anna Bartels
Anna Bartels · 17. april 2023

Er du nysgerrig efter at vide lidt mere om delebil? Hvad er en delebil? Kan jeg dele min bil? Kan jeg leje andres private delebiler? Du sidder måske med mange spørgsmål, og vi skal gøre det bedste for at hjælpe dig.

Herunder finder du al information omkring delebiler, og du kan også finde vores oversigt over delebiler i hele landet. Du søger bare på din lokation og dato og tid, og så får du en oversigt. Søger du en bestemt bil som en varevogn, autocamper, SUV, bybil eller lignende, kan du også filtrere efter det. 

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at sende vores fantastiske kunderservice-team en mail på support@gomore.dk eller give dem et kald på 89 88 99 01.

Hvad er en delebil?

En delebil er en bil, der deles af flere mennesker, og det er populært, fordi det er godt for begge parter. Du kan dele din bil med andre mennesker, når du ikke bruger den og få en god indtjening. Du kan også låne andres biler, når du har behov for det i stedet for at skulle eje selv. 

Delebiler er generelt et rigtig godt bud på en løsning på at mindske CO2-udledningen, udnytte de eksisterende ressourcer og passe bedre på planeten. Vidste du eksempelvis, at 25% af Danmarks samlede CO2-udledning kommer fra transport? Og at bilerne i byerne i gennemsnit står stille 23 timer i døgnet, og når de så er i brug, er der i gennemsnit kun 1,3 personer i bilerne? Når vi deler vores biler med hinanden, har færre behov for at eje egen bil. Og vi sparer produktionen af nye biler. Hos GoMore vil vi gerne hjælpe mennesker med at dele bil, så vi får udnyttet bilernes fulde potentiale og bliver bedre til at dele med hinanden. 

Lej en delebil privat

På GoMore deler privatpersoner deres bil med andre i nabolaget. Andre, der ikke har brug for en bil hver dag men engang imellem for at gøre hverdagen lettere, få mere frihed eller tage på opdagelse i det danske landskab. Det gode ved at leje en bil af privatpersoner er, at der altid er en rigtig person i den anden ende. På GoMore fungerer det fx sådan, at du skal skrive eller ringe til ejeren af bilen, skulle du have spørgsmål, brug for gode råd eller andet. 

Vidste du, at GoMore ikke kun findes i Danmark? Du kan også leje bil på GoMore i Finland, Sverige, Spanien og Østrig. 

Delebil priser, regler og forsikring

Hver dag deler mange mennesker bil på GoMore, og vi oplever konstant tilbagemeldinger fra både ejere og lejere, at de er glade. Både fordi de sparer penge, og fordi de er med til at give eller få gode oplevelser. Som udlejer bestemmer du selv den daglige pris for at leje din bil, og hvor den kan lejes ud. Som lejer vælger du lige præcis den bil, der passer dine behov. En varevogn til at flytte eller til en tur i Ikea, en stationcar til en weekend i sommerhus eller en autocamper til en uges ferie sydpå. Vil du se, hvad det koster at leje en bil nær dig, kan du se vores delebilsoversigt

Når du udlejer din delebil på GoMore og opfylder vores forsikringskrav om, at du enten selv ejer din bil eller leaser den gennem os, så er du dækket af vores forsikring gennem Tryg. Når du lejer bil er du ligeledes dækkes af vores forsikring og kan købe yderligere selvrisiko-dækning, skulle du have brug for det. Eventuelle skader påvirker ikke din nuværende bilforsikring, og vi sørger for at nøje verificere alle lejere inden første udlejning. 

Vil du se, hvor meget du kan tjene på at dele din bil, kan du prøve vores beregner

I en weekend, en dag eller en time

Vi oplever alt fra lejere, der har brug for en delebil i en time eller et par timer op til flere dage og uger. Særligt er det også populært at leje biler hen over weekenden til at besøge familie, tage i sommerhus eller lignende. Skal du køre langt, måske på roadtrip eller køreferie, kan du også leje en delebil i flere uger. Du skal bare tjekke, at bilen må køre over landegrænser. 

Det vigtigste er, at du på GoMore kan leje biler op til flere uger og helt ned til en time afhængig af, hvad der passer dig. Er du ligeledes som ejer væk i flere uger, kan du også leje din bil ud og få en ekstra indtjening derigennem. Har du eksempelvis vores Nøglefri-system i din bil, behøver du ikke være til stede ved overlevering af nøgler. Dine lejere kan nemlig låse sig ind i din bil via GoMore-appen. Læs mere om Nøglefri

Billigt og nemt

Er du på udkig efter en billig delebil, så er du havnet det rigtige sted. På GoMore finder du gode priser – uanset om du vil leje et par timer eller flere dage. Du finder også biler til forskellige priser afhængig af, om du skal bruge en stor varevogn eller en lille bybil. 

Vidste du godt, at du kan lease biler på GoMore og derefter dele den som en delebil? Sådan kan du reducere dine leasingudgifter. Læs eksempelvis om Sofie, der leaser og udlejer sin bil. Hun betaler 4000 kr. i leasingudgifter men tjener 3000 kr. ved at dele sin bil. Sådan ender hun med at betale 1000 kr. om måneden for sin bil.

Elbil, hybridbil eller konventionel bil

På GoMore kan du både leje og udleje din elbil på lige vilkår, som hvis det var en konventionel bil. Vi ser endda en stigning i elbiler på vores platform og en stigende efterspørgsel efter dem ved udlejning. 

Vidste du, at der er indført et privat skattemæssigt bundfradrag for dig, der deler din bil? Udlejer du eksempelvis en elbil, kan du tjene mere end 20.000 skattefrit hvert år, og du får 40% fradrag på den resterende indtjening. Udlejer du med en partner, kan I doble indtjeningen, før der skal betales skat. Læs mere om skattemæssigt fradrag ved privat bildeling. 

Delebiler i Danmark. Find en delebil nær dig

Det er ikke bare i København, Aarhus og Odense, at du finder delebiler. Du kan finde en delebil nær dig i hele landet. Er der ikke den bil, du søger, kan du med nogle delebiler få dem leveret, ligesom du som ejer af delebilen kan tilbyde at levere din bil i en bestemt radius fra din hjemmeadresse. 

Overvejer du at dele din bil, kan du læse meget mere her