Sofie har bil for 1000 kr. om måneden

Anna Bartels
Anna Bartels · 19. januar 2023

I dag skal du møde Sofie. Sofie leaser en bil på GoMore, og når hun ikke bruger den, lejer hun den ud til folk i hendes nabolag. Det betyder, at selvom hun betaler 4000 kr. i leasingydelse om måneden, så ender hun med at betale 1000 kr. Hvordan? Læs med herunder.

Sofie leaser en familiebil hos GoMore

Sofie har det sidste stykke tid leaset en bil gennem GoMore. Hun er for nyligt blevet mor, og så var der brug for en lidt større bil, end den lille bybil de havde. Derfor har hendes familie nu leaset en Opel Crossland gennem GoMore, så der er plads til barnevogn, tasker og lignende. Sofie bor og arbejder dog i København, og hun cykler frem og tilbage til arbejde. Derfor har hun ikke brug for bil hver dag.

Hvorfor leaser du gennem GoMore?

“Jamen det gør jeg, fordi jeg ikke har brug for min bil hverdag. Det er en kæmpe frihed, især med et lille barn, men vi bruger den ikke hver dag. Hos GoMore har jeg mulighed for at leje min bil ud, når jeg ikke bruger den, og det gør det billigere at lease. Det gør, at jeg ofte ender med at betale 1000 kr. om måneden i stedet for de 4000. Fordi jeg tjener 3000 kr. om måneden på at leje den ud. Derudover har jeg både forsikring og service med i prisen, så det skal jeg ikke tænke på.”

Sofie udlejer sin bil på GoMore

Hvad er din erfaring med at udleje din bil på GoMore?

“Jeg har virkelig gode erfaringer. Jeg lejer min bil ud flere gange om ugen, og det er super nemt. Jeg har Nøglefri installeret, så jeg skal ikke mødes med dem, der lejer min bil. Det er super smart, og jeg tjener gode penge på det. Og så kan jeg godt lide tankegangen om at hjælpe andre i mit nabolag med en bil. Folk er super søde.”

Er du ikke bange for, at lejere ødelægger din bil?

“Ødelægger den? Hvorfor skulle de det? Jeg har kun gode oplevelser, og skulle der ske noget, er jeg forsikret gennem GoMore. Det er jeg helt ærligt ikke bange for.”

Vil du se en video med Sofie, kan du finde den på vores Instagram lige her.