Lej delebil Aarhus

Anna Bartels
Anna Bartels · 22. maj 2023

På GoMore kan du nemt og hurtigt leje en delebil. Er du i Aarhus eller har du planer om at besøge byen og er på udkig efter at leje en bil, så kan du leje delebil i Aarhus. Klikker du på linket her, kommer du ind til vores biludlejningsside, hvor du kan skrive hvor og hvornår du har brug for bil, filtrere efter biltyper, ekstraudstyr og andet, og så får du en oversigt over alle de biler, der er i nærheden.

Lej en delebil privat af århusianerne

Har du lejet en bil på GoMore før, eller er du helt ny i delebilsgamet? På GoMore fungerer det sådan, at private udlejere deler deres bil med dig som lejer. Måske de ejer den eller måske de leaser den. Højst sandsynligt har de ikke brug for den 24/7 og tilbyder den derfor som delebil, når de ikke bruger den. 

Vil du læse mere generelt om at leje en bil, så læs vores indlæg om delebil generelt. Der kan du også læse om Nøglefri, kvikbooking, levering og andre features, der gør det endnu nemmere at leje.

Billig delebil i Aarhus med forsikring

Når du lejer en bil på GoMore, får du altid forsikring inkluderet. Det vil sige, at din leje er forsikret fra start til slut. Derudover kan du nemt få et overblik over priserne og vælge den bil, der passer dig. Uanset om du skal bruge en lille bybil, en autocamper, en varevogn eller andet. Du kan leje i hele Aarhus: I Aarhus C, Risskov, Langenæs, Aarhus V, Christiansbjerg og alle andre områder. Find nemt en bil i nærheden af dig, eller der hvor 

Delebilsordning Aarhus

Når du lejer en bil på GoMore, tager du del af en grøn delebilsordning og en ambition om at blive bedre til at dele. Vi vil hjælpe mennesker med at dele biler, og når du booker en bil, hjælper du os med det. Vidste du fx, at bilerne i byerne står stille det meste af tiden (faktisk op med 96%), og hvis vi bliver bedre til at dele de biler, der står stille, så kan vi halvere antallet af bilerne i byerne og i stedet skabe rum til natur, sociale rum og andet. 

Lej en delebil i Aarhus.