Find hinanden med GoMore

Tobias Frandsen
Tobias Frandsen · 25. oktober 2019

Nu bliver det nemmere at finde dit lift eller dine passagerer, når du bruger samkørsel med GoMore.

Fra i dag får alle nye lift oprettet i appen en specifik start- og slutadresse. Det betyder, at du let kan finde det lift, som passer dig bedst. Samtidig mindskes behovet for kommunikation mellem bilist og passager inden turens start.

Vi har afprøvet muligheden for at angive specifikke adresser længe, og vi kan se, at lift med specifikke start- og slutadresser giver de bedste oplevelser for både bilist og passager. Derfor udvider vi nu løsningen ud til alle lift oprettet i appen.*

Start- og slutadresser behøver ikke at være bilistens hjemadresse. Det kan også være et gadehjørne eller et sted i byen, hvor det er nemt at samle passagerer op.

Vores dygtige produktafdeling har lavet et nyt og intuitivt design, hvor bilister let kan angive opsamlings- og afsætningssteder, når de opretter lift. Du kan se en lille forklaring og illustration nedenfor.

Sådan virker det

Når du opretter et lift, kan du indtaste den præcise adresse, hvorfra du tager dine passagerer med. Hvis du ikke er helt sikker på adressen eller synes, det er nemmere at angive fx et gadehjørne eller en banegård, kan du placere den hoppende pin på kortet.

På den måde kan du nemt starte din rejse og gemme snakken med passagererne til køreturen.

Hvis du vil have et lift, kan du nu se præcist, hvor du kan komme fra og til med de udbudte lift. Så kan du nemt vælge den tur, der passer dig bedst, fx fra et bestemt kvarter i København til et bestemt kvarter i Aarhus.

Den nye opdatering gør det hurtigere at hoppe på et lift tæt på dig, og du og bilisten sparer kommunikation før turen.

Kom godt frem

Uanset om du får eller giver et lift, kommer du godt frem med GoMore. Gennem samkørsel hjælper vi hinanden med at komme fra et helt særligt A til et endnu bedre B.

På den måde opstår der ruter, muligheder og eventyr, som kun samkørsel kan tilbyde. Det er vi stolte af.

* Lift oprettet på hjemmesiden kan stadig oprettes fra by til by uden specifik adresse. Vi anbefaler dog også, at man på hjemmesiden angiver specifik adresse eller opsamlingssted.