200 biler uden nøgler

Josephine Ahlefeldt-Laurvig
Josephine Ahlefeldt-Laurvig · 25. marts 2020

Sidste sommer lancerede vi Nøglefri, og efter stor succes runder vi nu 200 Nøglefri biler. Med over 4.300 Nøglefri udlejninger ser vi tilbage på månederne, der gik, og nøglerne, der blev væk.

Biler fra hele landet kan nu få installeret teknologien. De første 200 biler er allerede i gang med at leje sig selv ud i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Nøglen til færre biler

Det er ingen hemmelighed, at vi har ambitioner om, at det en dag er almindeligt for alle at dele bil. Nøglefri er et stort skridt i retningen af at gøre det nemmere at leje end at eje.

I snit bliver Nøglefri biler udlejet 5 gange oftere end ikke-Nøglefri biler. Det vil sige, at Nøglefri biler udlejes op til 15 dage om måneden.

Næste milepæl på vejen er 500 Nøglefri biler om et år.

Vil du leje?

De fleste Nøglefri biler kan lejes fra blot en enkelt time. Har du brug for en bil i en hel dag, kan du finde en fra 260 kr. inklusiv 150 km om dagen, service og forsikring. Så kan du nemt og nøglefrit tage til møde eller på tur.

Prøv en Nøglefri bil

Lad din bil leje sig selv ud

Biler holder i gennemsnit stille 23 timer i døgnet. Med Nøglefri kan din bil leje sig selv ud via appen, når den alligevel holder stille. Udlejere tjener i snit 2.500 kr. i måneden.

Få Nøglefri i din bil