Hvordan er jeg forsikret med GoMore Erhvervsleasing?

Erhvervsleasing > Hvordan er jeg forsikret med GoMore Erhvervsleasing?

Skal jeg selv sørge for noget?

Vi gør det nemt for dig, når du leaser din firmabil hos os. Forsikringen til din bil tegnes automatisk, når du indgår en leasingaftale gennem GoMore. Du betaler ikke ekstra, hvis du ikke er elitebilist, og du skal ikke dokumentere tidligere skadefri kørsel.

Hvad dækker forsikringen?

Forsikringen omfatter ansvar- og kaskoforsikring, hvilket betyder, at den dækker skader på egen bil samt skader forvoldt på andre personer eller andres ejendom.

På flere af vores tilbud er afleveringsforsikring inkluderet i prisen. Det er angivet på de enkelte tilbud i prisoversigten om afleveringsforsikring er inkluderet. Afleveringsforsikringen dækker mindre skader ved tilbagelevering. Du er dækket for op til i alt DKK 25.000 uafhængigt af antallet af skader. Hver skade må maksimalt koste DKK 5.000. Du har kun én selvrisiko på i alt DKK 5.000.

Kan jeg se et eksempel på forsikringsbetingelserne?

Vi deler gerne et eksempel på forsikringsbetingelserne. Skriv til os på leasing@gomore.dk og få tilsendt forsikringspolicen.

Har du spørgsmål til forsikring og dækning, er du altid velkommen til at skrive til os.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg udlejer min firmabil på GoMore?

Når bilen lejes ud igennem GoMore, er bilen dækket af GoMores udlejningsforsikring via Tryg. Eventuelle skader under udlejning påvirker altså ikke din leasingforsikring, men dækkes af vores særlige udlejningsforsikring.

GoMore Leasing er den bedste måde at have bil på

Lav månedlig ydelse inklusiv forsikring og service. Udlej bilen på GoMore og få hjælp til at dække dine udgifter.

Populære leasingbiler

Se alle leasingbiler