Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Generelt Betalinger og tilbagebetalinger Aflysningspolitik for samkørsel

Aflysningspolitik for samkørsel

Det er væsentligt for både chauffør og passagerer at forstå aflysningspolitikken for samkørsel for at sikre retfærdighed og klarhed i bookingprocessen. Her er, hvad du skal vide om aflysning af en tur på GoMore:

Aflysningspolitik for passagerer

Aflysningsgebyrerne afhænger af tidspunktet for aflysningen i forhold til den planlagte afgangstid:

Mere end 24 timer før afgang: Gratis aflysning

Mellem 3 og 24 timer før afgang: 50% af turens pris opkræves

Mindre end 3 timer før afgang: 100% af turens pris opkræves

Bemærk

Denne aflysningspolitik gælder kun for bekræftede bookinger. Afventende anmodninger kan altid aflyses uden gebyr.

Aflysningspolitik for chauffører

Som chauffør har du til enhver tid mulighed for at aflyse turen. Hvis du aflyser, vil dine passagerer ikke blive opkrævet et aflysningsgebyr. Vær dog opmærksom på den ulejlighed, det kan medføre for dine passagerer:

Kommuniker i god tid: Hvis du er nødt til at aflyse, skal du give dine passagerer en grund og aflyse så tidligt som muligt, så de har mulighed for at lave alternative aftaler.

Finansielle transaktioner og uenigheder

Behandling af betaling: Når en booking er accepteret, trækkes beløbet på passagerens betalingskort. Betalingen overføres til chaufføren 24 timer efter, at turen er gennemført. Inden for denne periode kan passagerer bestride opkrævningen, hvis turen ikke blev gennemført på grund af chaufførens forhold.

Refusioner: Hvis en tur aflyses, før den finder sted, tilbagebetales pengene automatisk til passagerens bankkonto. Refusioner sker typisk inden for 1-2 bankdage, afhængigt af bankens behandlingstid.

Vigtige påmindelser til chauffører

Ingen transaktioner uden for systemet: Chauffører bør aldrig overføre penge til GoMore brugere uden for systemet i tilfælde af en aflysning. Hvis en tur aflyses eller hvis en passager ikke dukker op, skal du i stedet indberette turen via GoMore.

Hvis du har yderligere spørgsmål til aflysningspolitikken, eller hvis du har brug for hjælp til et specifikt problem, bedes du kontakte GoMore Support.

Fandt du, hvad du skulle bruge?