Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp Biludlejning Hjælp til biludlejere Brændstofomkostninger ved udlejning på GoMore

Brændstofomkostninger ved udlejning på GoMore

Når du udlejer sin bil gennem GoMore, er det vigtigt at forstå, hvordan brændstofomkostningerne håndteres for at sikre en gennemsigtig og fair udlejningsoplevelse for både dig og dine lejere.

Ansvar for brændstofomkostninger

  • Lejerens ansvar: Lejeren er ansvarlig for at aflevere bilen med samme mængde brændstof som ved lejeperiodens begyndelse. Det betyder, at lejeren dækker brændstofomkostningerne i lejeperioden og skal tanke bilen op, før den tilbageleveres.

Hvordan registreres brændstofniveauet?

Ved starten og slutningen af lejeperioden

  • Indledende brændstofniveau: Når du overdrager bilen til lejeren, skal du registrere det aktuelle brændstofniveau i lejekontrakten. Denne første registrering hjælper med at forhindre uenigheder og sikrer, at begge parter er enige om brændstofstatus fra begyndelsen.

  • Afsluttende brændstofniveau: Sørg for at kontrollere og registrere brændstofniveauet, når bilen tilbageleveres. Dette skal dokumenteres i lejekontrakten for at bekræfte, at brændstofniveauet svarer til det, der blev aftalt ved starten.

Nøglefri udlejning

  • Automatisk rapportering: Hvis din bil er udstyret med GoMore Nøglefri-teknologi, rapporteres brændstofniveauet automatisk til lejekontrakten. Denne funktion forenkler processen og øger nøjagtigheden af det indrapporterede brændstofniveau. Hvis systemet mod forventning ikke automatisk rapporterer brændstofniveauet, eller hvis det rapporterede niveau er forkert, skal lejeren manuelt opdatere de korrekte oplysninger i GoMore-appen.

Håndtering af uoverensstemmelser i forbindelse med brændstofniveau

Ikke-Nøglefri udlejning

  • Lavere brændstofniveau: Hvis bilen returneres med lavere mængde brændstof end oprindeligt angivet, skal dette noteres i lejekontrakten i appen. Aftal refusion af brændstofomkostninger direkte med lejeren, når bilen tilbageleveres. Det aftalte beløb kan derefter indtastes i appen under "Ekstraomkostninger", hvorefter beløbet automatisk trækkes fra lejerens betalingskort.

  • Højere brændstofniveau: Hvis bilen afleveres med mere brændstof end ved start, er det som regel til din fordel, og du behøver ikke at foretage dig noget, medmindre du ønsker at refundere lejeren.

Nøglefri udlejning

  • Automatiske opkrævning: Eventuelle afvigelser i brændstofniveau håndteres i henhold til lejebetingelserne. Hvis bilen tilbageleveres med mindre brændstof, vil lejeren blive opkrævet, og beløbet vil blive krediteret din GoMore indtægt. Omvendt, hvis bilen tilbageleveres med mere brændstof, trækkes beløbet fra din indtægt og overføres til lejerens konto.

Skal bilen være fuldt optanket, når den afhentes?

  • Anbefaling, men ikke et krav: Selvom GoMore anbefaler, at du giver bilen en fuld tank brændstof ved udlejning for at forenkle overdragelsesprocessen, er dette ikke obligatorisk. Uanset hvilket brændstofniveau du vælger, skal du sikre dig, at det er tydeligt kommunikeret og dokumenteret i lejekontrakten.

Brug for yderligere hjælp?

Hvis du har yderligere spørgsmål om håndtering eller aftale af brændstofomkostninger, der ikke er inkluderet i lejekontrakten, er du velkommen til at kontakte GoMore Support. Vi er her for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer og sikre, at du får en god udlejningsoplevelse.

Fandt du, hvad du skulle bruge?