Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Sådan rapporterer du ekstraomkostninger

Sådan rapporterer du ekstraomkostninger

Når du udlejer din bil på GoMore, kan der opstå ekstraomkostninger som fx parkeringsbøder, brændstofmangel eller broafgifter i løbet af en lejeperiode. Det er vigtigt at rapportere disse ekstraomkostninger for at sikre, at de bliver refunderet korrekt. Sådan rapporterer du ekstraomkostninger fra din profil.

Hvornår skal du indsende rapport om ekstra omkostninger

  • Omgående indberetning: Indberet eventuelle ekstraomkostninger, så snart de opdages. Det kan være lige efter lejeperioden er afsluttet, eller så snart du modtager meddelelser om fx parkeringsbøder eller vejafgifter, der er påløbet under lejemålet.

Sådan indsender du rapport om ekstraomkostninger

1: Gå til din GoMore-profil

  • Gå til den specifikke udlejning: Log ind på din bilprofil og gå til siden for den specifikke udlejning, hvor de ekstra omkostninger er opstået. Her starter du processen med at sende en rapport om ekstraomkostninger.

2: Gå til din bilprofil

  • Alternativt: Du kan også starte processen direkte fra din bilprofil. Gå til afsnittet "Skader og anmeldelser", hvor du kan administrere anmeldelser.

3: Start rapporten om ekstraomkostninger

  • Start rapport: Klik på "Opret en rapporter om ekstraomkostninger" for at åbne formularen.

4: Angiv detaljer og dokumentation

  • Beskriv omkostningerne: Beskriv ekstraomkostningerne så grundigt som muligt. Angiv fx typen af gebyr (parkering, vejafgift, brændstof), de respektive beløb og en beskrivelse af de omstændigheder, hvorunder omkostningerne blev opkrævet.

  • Upload dokumentation: Vedhæft kvitteringer, billetter eller fotos, hvis de er tilgængelige. Denne dokumentation er afgørende for at verificere omkostningerne og behandle dit rapport.

5: Gennemgå og indsend

  • Slutkontrol: Sørg for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige.

  • Indsend kravet: Når alle oplysninger er verificeret, og dokumenterne er vedhæftet, kan du indsende din rapport til behandling.

Når du har indsendt din rapport

Når du har indsendt din rapport om ekstraomkostninger, vil GoMore Support gennemgå ansøgningen og følge op med de nødvendige skridt. Dette kan omfatte kontakt til lejeren, bekræftelse af detaljer om omkostningerne eller justering af de endelige gebyrer for udlejningen. Bemærk, at GoMore kun kan behandle kravet, hvis vi kan bevise, at en lejer er ansvarlig for at betale.

Fandt du, hvad du skulle bruge?