Hvordan kan vi hjælpe?

Hjælp hjem Biludlejning Hjælp til biludlejere Priser på udlejningsbiler på GoMore

Priser på udlejningsbiler på GoMore

Som udlejer på GoMore er det vigtigt at fastsætte den rigtige pris for din udlejningsbil for at maksimere antallet af udlejninger og forøge din indtægt. Her er en guide, der hjælper dig med at forstå, hvordan prissætning fungerer på GoMore. Det inkluderer bl.a. hvordan du fastsætter din dagspris, hvordan dynamisk prissætning virker, hvilke fordelene der er ved periodiske rabatter og hvordan servicegebyrer fungerer.

Vælg den daglige pris

Udlejers kontrol

  • Dagspris: Du fastsætter selv dagsprisen for din bil. Denne pris er en nøglefaktor i beregningen af lejerens pris og din indtægt fra hver udlejning.

  • Tilgængelighed: Du bestemmer også selv, hvornår din bil er tilgængelig for udlejning på platformen.

GoMore Prisforslag

  • Markedsbaseret forslag: GoMore giver et forslag til dagspris for din bil baseret på din specifikke bilmodel, aktuelle markedspriser og efterspørgsel. Dette forslag har til formål at optimere din bils konkurrenceevne og indtjeningspotentiale.

Dynamisk prissætning

Justeringer baseret på efterspørgsel

  • Automatiske justeringer: GoMore justerer automatisk din daglige pris baseret på efterspørgslen i markedet. Det sikrer, at din bil forbliver konkurrencedygtig under skiftende markedsforhold.

  • Sæsonbetonede justeringer: Dynamisk prissætning tager højde for hverdage, weekender og helligdage og definerer perioder som høj- eller lavsæson. Disse perioder justeres løbende for at maksimere dine udlejninger.

Anbefaling

  • Følg GoMores vejledning: Vi anbefaler, at udlejere følger GoMores dynamiske prisstrategi, som kan administreres under "Dine biler" > "Pris" på din GoMore-profil.

Perioderabatter

Længere udlejning

  • Automatiske rabatter: Lejere får automatisk rabat ved længere udlejninger, hvilket er med til at gøre din bil mere attraktiv sammenlignet med traditionelle udlejningstjenester.

  • Variable rabatter: Rabattens størrelse varierer afhængigt af årstiden og den aktuelle efterspørgsel på markedet, hvilket sikrer, at dine priser er konkurrencedygtige.

Servicegebyrer

Hvad dækker servicegebyrerne

GoMore trækker automatisk et servicegebyr fra hver udlejning. Dette gebyr dækker omkostninger til forsikring, vedligeholdelse af vores app og hjemmeside samt vores Support.

Gennemsigtighed

  • Ingen skjulte gebyrer: Der er ingen oprettelsesgebyrer eller løbende betaling for udlejere. Udlejere betaler kun et gebyr, når de udlejer deres bil.

Særlige funktioner

GoMore Nøglefri

  • Abonnement: Som udlejer kan du vælge at tegne et månedligt abonnement og få installeret GoMore Nøglefri i din bil. Det gør det mere bekvemt og attraktivt for lejere at leje din bil.

Alt i alt

Effektiv styring af din bils prissætning på GoMore indebærer forståelse for og brug af værktøjer som dynamisk prissætning, perioderabatter og fastsættelse af konkurrencedygtige dagspriser. Ved at gøre brug af disse muligheder sikrer du, at din bil forbliver attraktiv for potentielle lejere og maksimerer dit indtægtspotentiale.

Fandt du, hvad du skulle bruge?