Hvordan kan vi hjælpe?

Dynamisk prissætning

Som udlejer på GoMore kan dynamisk prissætning forbedre din evne til øje antallet af udlejninger og øge din indtjening betydeligt. Denne funktion justerer automatisk dagsprisen for din bil baseret på markedets efterspørgsel og sikrer, at din bil forbliver konkurrencedygtigt prissat på forskellige tidspunkter af året. Her er, hvad du skal vide om dynamisk prissætning, og hvordan du aktiverer den for din bil.

Hvad er dynamisk prissætning?

Dynamisk prissætning er en strategi, hvor lejeprisen på din bil justeres automatisk som reaktion på udsving i efterspørgslen på markedet. Det sikrer, at din bil er attraktivt prissat, og derved maksimerer antallet af udlejninger og dit indtægtspotentiale.

Hvordan fungerer dynamisk prissætning?

Automatiske justeringer

  • Efterspørgselsbaseret prissætning: Vi justerer den daglige pris på din bil op eller ned afhængigt af den aktuelle efterspørgsel efter udlejningsbiler. Disse justeringer varierer typisk fra 0-15%.

  • Kalendersegmentering: Prissætningskalenderen er opdelt i højsæson og lavsæson og er yderligere segmenteret i hverdage, weekender og helligdage. I højsæsoner som skoleferier eller på til jul kan priserne fx være højere på grund af øget efterspørgsel.

  • Løbende optimering: Den dynamiske prismodel opdateres løbende baseret på vores omfattende analyse af biludlejningsmarkedet, hvilket sikrer, at din bil forbliver konkurrencedygtig på pris.

Fordele ved dynamisk prissætning

  • Flere udlejninger: Ved at sænke priserne, når efterspørgslen er lav, bliver din bil mere attraktiv for potentielle lejere, hvilket øger sandsynligheden for flere udlejninger.

  • Højere indtjening: Omvendt maksimerer du din potentielle indtjening pr. udlejning ved at hæve priserne i perioder med stor efterspørgsel.

  • Konkurrencedygtig: Denne prisstrategi holder dig konkurrencedygtig uden behov for konstante manuelle justeringer, idet den tilpasser sig markedsforholdene i realtid.

Opsætning af dynamisk prissætning på din profil

Følg disse trin for at aktivere eller justere dynamisk prissætning for din bil:

  1. Gå til din profil: Log ind på din GoMore-konto og gå til afsnittet "Dine biler".

  2. Administrer din bil: Vælg den bil, du vil justere, og gå til "Pris".

  3. Aktiver/tilpas dynamisk prissætning: Her kan du aktivere dynamisk prissætning eller foretage justeringer af, hvordan den anvendes på din bil. Selv om du kan vælge dine egne priser, anbefaler vi, at du følger de foreslåede priser baseret på vores markedsanalyse for at opnå en optimal pris.

Overvejelser og anbefalinger

Selv om dynamisk prisfastsættelse giver mange fordele, er det vigtigt at du holder dig orienteret om de generelle prisudviklinger i dit område og justerer dine grundpriser, hvis det er nødvendigt. Det sikrer, at priserne stemmer overens med dine økonomiske mål og realiteterne i dit lokalområde.

Alt i alt

Dynamisk prissætning er et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at navigere på udlejningsmarkedet. Ved at give GoMore mulighed for at justere dine udlejningspriser baseret på efterspørgslen, øger du ikke kun din bils konkurrenceevne, men forbedrer også din evne til at tjene mere på at udleje din bil.

Fandt du, hvad du skulle bruge?