Hvordan kan vi hjælpe?

Perioderabatter

Som udlejer på GoMore er det vigtigt at udleje din bil til konkurrencedygtige priser for at tiltrække lejere. For at hjælpe dig med det tilbyder vi en automatisk perioderabat for sammenhængende udlejningsdage, der er længere end én dag. Denne guide hjælper dig med at forstå og anvende perioderabatten til at gøre din bil mere attraktiv.

Hvad er en perioderabat?

Perioderabatter anvendes automatisk på dine udlejningspriser for at gøre din bil mere attraktiv for længerevarende bookinger. Det er en prisstrategi, der er designet til at gøre din bil konkurrencedygtig så den appellerer flere lejere til at leje din bil i længere perioder.

Sådan fungerer perioderabatter

Automatisk justering

  • Sammenhængende dage: Rabatten gælder for udlejninger, der strækker sig over mere end én sammenhængende dag.

  • Varierende rabatter: Rabattens størrelse kan variere afhængigt af udlejningens længde og bestemte tidspunkter på året.

Sæsonmæssige variationer

  • I perioder med stor efterspørgsel: I højsæsonen, som fx helligdage, hvor efterspørgslen er stor, kan perioderabatten være mindre. Dette er for at afspejle det øgede potentiale for udlejning på disse tidspunkter.

  • I perioder med lav efterspørgsel: Omvendt kan der i mindre travle perioder gives en større rabat for at holde din bil konkurrencedygtig, når der er færre potentielle lejere.

Eksempler på anvendte rabatter

De nøjagtige rabatter kan variere, men her er generelle eksempler på, hvordan de kan struktureres:

  • To til tre dage: En mindre rabat for at tiltrække korttidslejere, som fx skal på weekendophold.

  • En uge: En større rabat for ugelange udlejninger, der fx appellerer til turister eller forretningsfolk.

  • Flere uger: De største rabatter, der er målrettet langtidslejere, som måske er i området i forbindelse med længere arbejds- eller ferieophold.

Kontrol over prissætning

Daglige prisjusteringer

Du har kontrol over din daglige lejepris, som du løbende kan justere i forhold til dine forventninger til efterspørgslen:

  • Populære perioder: Du kan vælge at øge din dagspris i weekender, på helligdage eller andre tidspunkter med stor efterspørgsel.

  • Under "Dine biler": Justeringer af den daglige pris kan foretages under fanen "Pris" i afsnittet "Dine biler" på din GoMore-konto.

Ikke-foranderlige perioderabatter

Det er vigtigt at bemærke, at mens du kan justere den daglige pris, er procentsatsen for selve perioderabatten fastsat af GoMore og kan ikke ændres direkte. Denne politik sikrer retfærdighed og ensartethed på tværs af platformen og giver lejere en gennemsigtig prissætning. Samtidig øger den antallet af udlejninger af din bil.

Fandt du, hvad du skulle bruge?